Budapesten az április elsején tapasztalt BKK-járatcsökkentés hatására több jelzés érkezett arról, hogy a csúcsidőben tömött villamosokon és buszokon lehet csak közlekedni. A BKK azonnal reagált és bejelentették, hogy 2-tól "igazodnak a kereslethez".

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Ebben az a ' nagyszerű ' - és 2010 óta egyedülálló -, hogy a be nem vált változtatásra egy napon belül sort kerített Budapest vezetése !

A politikai életben IS hasonlóan kellene a résztvevőknek egyeztetéssel a legjobb megoldásokat megtalálnia, akkor sokkal kellemesebb közéletben lenne része a magyar állampolgároknak hazájukban IS !!!

Sajnos manapság a vezetést inkább valamiféle ' revans ' politikai büntetőeljárás kerítette hatalmába, ahelyett, hogy legalább a korábban adott szavát betartva egyeztetések mentén tevékenykedne a bosszú széleskörű kiterjesztése helyett !
vitriol
Nagy örömet okozott K.G. a II kerületi bukott lángzsótinak, azzal, hogy 1 nap alatt nem vált be a BKK új menetrendje. Ám azonnal javítottak rajta, mert a cél nem az emberek bosszantása volt, hanem a jobb megoldás keresése. lángzsóti és a többi fideszes okuljon belőle!
CsipkeRózsa
És erről akkor elégedetlenkednek, amikor már, egy nappal később, visszaállít az eredeti állapot.

Igazán óriási probléma volt nekik, talán nem is utaztak.

A sok megszűnt munkahely, az iskolák bezárása, stb., megkívánja a változtatást.
vitriol
@vitriol: ..."kormánysajtó" pedig nincs, csak szennylapok vannak!
lusta
Azért érdemes ezt ekézni. Nem vált be, emiatt azonnal változtatttak. Hogy is van ez? Nem kezdtek el maszatolni, mismásolni, hanem cselekedtek. Hallatlan. Pellengérre velük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.