Csak akkor tűnt elő, amikor alá kellett írnia a felhatalmazási törvényt. Egy korábbi nyilatkozat alapján az Alaptörvényben rögzített feladatait látja el. Az pedig már évek óta megfigyelhető, ha válsághelyzet van, akkor nem a köztársasági elnök, hanem Orbán a védekezés irányítója.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
A magyaroknak NINCS köztársasági elnöke!
Béla333
A háttérbe biztosan serényen dolgozik, hogy megszolgálja a magyar népnek a neki havonta fizetett 3 millás fizetését, plussz rezidencia soförrel stb..stb...
polar450
A halak piszkosul fertőznek, ezért most csak eteti őket...meg aláírja a horgászengedélyét!
Pálinkás Pál
Jut eszembe, nem ez a bajszos sz@r a hadsereg főparancsnoka??? ha katonák sétálgatnak az utcákon...azt nem ennek a majomnak kellett volna bejelentenie???
flex
Áder János a 134. bátor ember Magyarországon.

Még mindig nem bírta megköszönni az orvosoknak, ápolóknak, mentősöknek, önkénteseknek, az áldozatos munkájukat, de hát nem is ez a dolga egy nem köztársaság elnökének.
Majd később a kórházparancsnokokak biztos megköszöni a mit. Addig meg hallgatni arany.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.