A kormányzati kommunikáció régi jó szokásához híven megint túl tolta a biciklit. Olyan nagy elánnal hangoztatták, hogy a járvány elsődleges célpontja az idős korosztály, hogy a felületes szemlélők közül sokan kezdték úgy érteni a dolgot, hogy a szép korúak nem csak célpontok, de ők maguk a vírus elterjesztői is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez netto hazugság...bármennyire is utálom orbánéket ,sosem mondták hogy az idősek terjesztik...sőt senkitől nem hallottam...az viszont tény hogy hatványozottan veszélyeztetettek...ezért talán a gazdaság lebénítása helyett az időseket kelllett volna izolálni...persze úgy hogy gondoskodnak az ellátásukról!!!
Pálinkás Pál
@division: nos...akkor tisztázzunk valamit...sosem mondta senki hogy a fiatalok,gyerekek nem fertőződhetnek meg, csak rájuk alapesetben.../ha nincs más komoly betegségük/ akkor nem okoz olyan problémát ami kórházi ellátást igényelne!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.