Handó Tünde utódja felterjesztette Áder János államfőhöz, hogy az igazságügyi miniszter férjének édesanyja vezesse mellette a bírósági igazgatást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Még mások nehéz munkával …

ahogy Ausztria tette egykor, nekik elég ha házasodnak

Mint kiderült ártunk és qurmányunk úgy gondolja, hogy – ha a kifejezés egy másik értelmében, de mint tudjuk ebben erősek – „meg kell hagyni családi hitbizományban” az OBH legfelsőbb vezetését. A beszámolók szerint „Áder János államfő az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnökének előterjesztésére a bírósági igazgatási szervezet elnökhelyettesévé nevezi ki Erőss Monikát”! S ahogy ezt többen megjegyzik ebben – szerintük - az a poén, hogy Varga Judit, igazságügyér anyósa.
Nos a dolog ennél sokkalta érdekesebb hisz igazi túlélő dinasztiáról van szó;
hisz a Varga férje és az új Mónika fia a Diákhitel központ igazgatója, még az új OBH-s főnök csak úgy mellékesen Erőss Pál (a szocialista jogigazgatás és a TV aranyifjúja), és Mádl Teréz (Mádl Ferenc későbbi köztársasági elnök hugocskája) egyik gyermeke!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.