Már 17 uniós tagállam, köztük Szlovákia is csatlakozott ahhoz a levélhez, melyben a rendkívüli vészhelyzeti intézkedések miatt aggódnak a demokráciáért. Az Európai Bizottság elnöke néven nevezte Magyarországot, az EP újabb hetes cikkely szerinti eljárást akar, a Fideszt pedig már csak hajszál választja el attól, hogy tényleg kizárják a Néppártból. Nehéz megmagyarázni, Orbán Viktornak miért éri meg kockáztatni az elszigetelődést, az elemző szerint ha a kormány a járványhelyzetet a saját hatalmi céljainak a megvalósítására használja, annak gazdasági és nemzetközi politikai következményei lehetnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Az látszik, hogy eddig egyetlen vírussal kapcsolatos rendelet, határozat nem született. Ami született, hogy eltörölnék a városliget beépítési tilalmát, Terror Marisnak ingatlanokat ajándékoznak, bepöffeszkednek a színházakba, nemváltoztatás eltörlése, Budapest-Belgrád vasútvonal lopkodásainak 10 évre való titkosítása, Tiborcz megsegítése 2 milliárddal, stb. Ezekre, meg ehhez hasonlókra kért a suttyó köpcös felhatalmazást, leszarja a vírust nagy ívben, remélem, attól, vagy pont azért meg fogja őt találni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyütt Mönt
Tegnap a Délmagyarország egy fotót közölt, melyen géppisztolyos katonák járőröznek Szeged belvárosában. A szöveg szerint ez növeli a lakosság biztonságérzetét. Ezek szerint én outsider vagyok, nem tartozom a lakossághoz.
csipetke
Ezt a felhatalmazási törvényt ha megszavazta volna az ellenzék,bármi rosszul sül el,a felelősség mindannyiuké,az egész parlamenté. Így viszont,ha bármilyen bammeg történik,bárhol,bármilyen szinten,orbán,és a többi maffiózó viszi el a balhét.
Ennyi esze van a puhosnak.Ha tudna előre gondolkodni,ezt tudnia kellett volna.Ráadásul kivágják a néppártból,mint a macskát [email protected]ár ezt már rég meg kellett volna lépnie a néppártnak,láthatták orbán eddigi ténykedéseit
Chao ragazza
@Macskaszem: Ehhez nem kellett felhatalmazás az ellenzék nélkül is ment ! Mást nem olvastál?Mondjuk hogy az ellenzék milliárdosai a Fideszesekkle együtt adományt gyöjtenek, Dobrev Klára élen jár 20 db maszkot vitt egy kórházba .A nincstelen Klára X ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
verőce21
Demokratikus az, ha a bankár családok által így-úgy támogatott kisebbsèg akarata érvényesül, a többségével szemben.
Ha a többsèg akarata érvényesül, akkor az nagy diktatúra vagy szimpla fasizmus a bankár biblia szerint. 
verőce21
Szabadság pedig csak akkor van, amikor a kommunisták botozzák és lövik a népet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.