Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 623-főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 5 idős krónikus beteg és 43 főre emelkedett a gyógyultak száma is.

Koronavírus: újabb öt krónikus beteg halt meg

Ahogy az eddigi elhunytak adataiból is látszik, a koronavírus az idősekre a legveszélyesebb, ezért nyomatékosan kérjük az időseket, hogy maradjanak otthon, és a bevásárláshoz kérjék hozzátartozóik vagy az önkormányzat segítségét

- írja a hivatalos honlapon.

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Nem lehet, hogy migráns terroristák terjesztették el a vírust bosszúból?
Pálinkás Pál
"hogy maradjanak otthon, és a bevásárláshoz kérjék hozzátartozóik vagy az önkormányzat segítségét"
nos ment itt az oltogatás karácsony hülyesége miatt a bkv járatok miatt..és milyen érdekes,másnap már meg is változtatta...bezzeg a kormány..a mindenki által baromságnak tartott 9-12 óráig tartó tilalmat nem...most akkor hogy is van ez fidesznyikek??? pohosig nem jutott el???,
1magyar
@Pálinkás Pál: Szerintem jó a 9-12-ig vásárlás, mi bajod ezzel?
Pálinkás Pál
@1magyar: nem tudom megértetted-e...??? ha már azt javasoljátok hogy az öregek ne tegyék ki a lábukat...akkor miért is kell 3 órára megbénítani a közérteket,áruházakat.. /főleg úgy hogy mantrázzátok,más vásároljon nekik/!!!
1magyar
@Pálinkás Pál: Mert nem mindenkinek van aki bevásárol, de elég lenne 10-12 között is.
Pálinkás Pál
@1magyar: erről beszélek...de egy hete nem változott semmi!!!
simmering73
Először én is ellene voltam az időkorlátozásnak, kiderült, hogy nem rossz. 12 után megyek (ha nagyon szükséges) a boltba vagy a gyógyszertárba és jóval kevesebb emberrel találkozok.
Pálinkás Pál
@simmering73: akkor egyszer menj 9-előtt...egyből sok embert fogsz látni!!!
GeoCravker
Orbán teljhatalma nem tiltotta be a halált? Nahát!

Viszont szinte sikertörténetként kezeli a hatalom a halálesteket, mert ezzel tartja fenn a pánikot, amivel indokolgatja a saját hatalmi komplexusait.
Jozefina
Az örökös "krónikus" betegségre való utalást nem értem, hiszen a szerencsétlent a vírus vitte el!!! És elvitt már olyat is, aki nem volt krónikus betegségben!!!
Aztán a 623 fő beazonosított esetet sem hiszi el gondolom még az sem, aki mondja!!! Azt már nagyjából bevallották, hogy hatósági karanténban több, mint 10 ezren vannak és ebben nincs bent az önkéntesen vállalt karanténos esetek száma!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.