Egyelőre két rész látható a sorozatból, az elsőben a média szereptévesztéséről, az immunrendszert gyengítő stresszről, félelemről beszélt videóblogájában a poltikus, kiemelte, hogy rettegni nem kell, mert nincs mitől. A második részben a vírus gazdasági hatásairól mondta el véleményét. Mit kell tenni ebben a helyzetben? Pénzt kell adni az embereknek!  Szanyi Tibor a muon.hu-nak elmondta, hogy az Igen Szolidaritást azért alapította egy sor bátor ember, hogy bár szigetként, de legyen egy kristálytiszta, világos, baloldali hang a magyar politikai fertőben, amely nincs bekötve a Fidesz és a NER förtelmes keringési rendszerébe. A párt országgyűlési képviselője Székely Sándor már egy éve folyamatosan kommentálja a parlamenti eseményeket Parlamenti Napló című sorozatában. A Youtube-on és a Facebookon is követhető, Kapitány a hídon alcímű videó-naplóban, keményen fogalmaz Szanyi Kapitány az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom egyik alapítója: Szinte a teljes sajtó, szinte a teljes...

Forrás: muon.hu
Feltöltő: igenszoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Vajon ez miért a piás kapitánynak jutott eszébe...a töketlen ellenzéknek még az sem ment hogy indítsanak egy netes tv adást ,tájékoztatás miatt...még ellenzéki szinten is fillérekből fenn lehetne tartani!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.