Jelen állás szerint egy foglalkoztatási válság enyhítését célzó állami bérkompenzációs csomag bevetését a legtöbb gazdasági szereplő szorgalmazza: az országos munkáltatói szövetségek (VOSZ, MGYOSZ) és a szakszervezetek egységesen, míg a helyi és ágazati érdekképviseletek egymástól függetlenül keresik meg az ügyben a kormányt, amely azonban eddig semmilyen reakciót nem adott a kérelmekre. Úgy fest, a cégek jó része segítség nélkül hetek múlva már nem lesz képes fenntartani dolgozói munkaviszonyát, miközben az érdekegyeztetés csatornái bedugultak.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
@Yoda69: Szerintem meg az ellenzéknek! Ők szeretnek a zavarosban halászni...
kereső
@vacsi: Mert gyakorlatilag az egész világ "ellenzék" és szeret a zavarosban halászni. Ha körbenézel Európában, akkor minden kormány azon van, és arra szán euromilliárdokat!, hogy megőrizze a meglévő munkahelyket, és ha mégis elvesziti a munkáját akkor ne maradjon jövedelem nélkül. Kivéve természetesen a "gyevi birót"- jelen esetben a magyar kormányt. Már megint minden hülye szembe jön az autópályán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.