A létpénz bevezetéséhez időre, nyugodt, békés időszakra van szükség. Az alapjövedelem lényege ugyanis, hogy nem szabad semmiféle teljesítményhez, semmiféle feltételhez kötni a minden egyes állampolgár megélhetését minimálisan biztosító jövedelmet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál:Tömegsportolni szabadon hogy lehet ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: buta vagy te macska! a stadionok nem azoknak épültek,akik mozogni , sportolni szeretnének,hiszen ki sem tudnák dellázni a bérleti dijat! cirmi,te egy mesékben élö mesefigura.
Csizmás Kond
@csak úgy...: Attól hogy te és itt a többi haverod mindeben csak a saját hasznotokat növelő dolgoknak drukkoltok attól még a világ nem úgy működik. A stadionok meghozzák a maguk jövedelmüket ami után az adót az állam nak fizetik, és ami azt eredményezi, hogy te, én és mindenki kevesebbet kell pótoljon ahhoz hogy bizonyos dolgok megvalósuljanak.
...na de ahhoz hogy te ezt megértsd ez a magyarázat nagyon kevés volt...többet pedig azért nem írok mert hidegen hagy hogy te mitv értesz meg és mit nem.
csak úgy....
@Csizmás Kond: ez a végakaratod? azt akarod,hogy én is elhiggyem azt a sok marhaságot,amit te ezektöl beveszel? bolond vagy te cicus csak nem forogsz...
ja! még valami fontosat! nekem itt nincsenek haverjaim és felekezetem,teljesen kívülálló és pártoktól független gondolkodok,ami neked és a haverjaidnak sosem fog menni...,és ettöl jön majd a rákurjantás,mikor majd te is a börödön érzed,hogy hülyegyerek voltál! ...ha csak valóban, egy ukrán vagy román macska vagy,amit többen állítanak rólad és neked magyarország politikailag matyóminta,míg utalja a fidesz a lét,addíg támogatod.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...hogy te gondolkodol...azon hogy én ukrán vagy román vagy akárnmilyen vagyok...hát ez hatalmas megterhhelésbe kerülhet neked...és mond nem fáj ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: ok! maradjunk abban,hogy te magyar csak nem normális !
te mindíg az apróságokon ragadsz le! macska létedre, csöppöt sem vagy rugalmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.