Nem mindennapi bűntény került a bíróság elé.

Brutális gyilkosság Gödöllőn: kikötözős szex után késelte meg szeretőjét a nő

A 38 éves R. Katalin kikötözte Attilát, majd a szexet követően többször mellkason szúrta egy késsel. A nő ezt követően otthagyta az áldozatot, később azonban visszatért a házba.

A gyanúsítotti kihallgatás során Katalin egy szót sem szólt, vallomást sem tett. A nőt őrizetbe vették, valamint eljárást indítottak ellene emberölés megalapozott gyanúja miatt.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
A selejt bosszúja. Tanulság: jól kell teljesíteni.
namihami
""Degustibus non est disputantum.""
Az ízlésen nem lehet vitatkozni.---de legyünk őszinték, miként a régi mondás is oly bölcsen tartja: ""Csak az állat b@szik (bocs) kizárólag a farkával."" És még ott se mindre igaz.
Tehát: Ha az a mániája, hogy ki kell kötözni (bármelyiket), akkor tegye. Bár a jelek szerint van benne rizikó. Én már elég sokszor a rutinra és az emlékeimre támaszkodom, ott is ritkábban, de azért pl. a kéznek is akad ott némi hasznos feladata. Hogy a többiről már ne is ...
jesz
@namihami: szavaid egyértelműen igazolják az élet adta bölcsességed..Te már mindent tudsz(még a korlátaidat is, és ez nagy szó)
namihami
@jesz: Mi több, én már inkább felejtek!
Vagy ahogy (szintén) öreg barátom szokta oly bölcsen mondani:: ""Nekünk már nem annyira csinos, fiatal, inkább bölcs és türelmes nőre van szükségünk.""
Vagy:: ""Van az úgy, hogy a második az első.""--és ez már saját.
jesz
@namihami: igen, a "bölcs, türelmes nő"..na ő az aki aranynál is többet ér(szoktam is mondani a nejemnek...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.