Csak a veszélyhelyzet lezárulta után hajlandó vitázni a magyar kormányfő arról, hogy mások mit "fantáziálnak" a szándékairól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Málna: ...és még többen rühellik :)
kereső
Nincs ideje? Csak arra, hogy továbbra is etesse a "családját" milliárdokkal, meg adományokkal? Meg arra, hogy "átvegye" a szállitmányt a reptéren- azóta se látta senki az akkor megérkezett eszközöket, felszereléseket. Ja, dehogynem- az e-magon árulva.Meg arra volt ideje, hogy összedobja a nyilt dikatúra törvényét?Nem csodálom egyébként, hogy nincs ideje- láttam a képet Varga mihállyal- éppen Magyarország idei és jövő évi költségvetésén dolgoztak. Néhány papir, ceruza - slussz. Se egy számológép, se egy szgép. Igy aztán sok időt vesz igénybe annak a 40.000 milliárdnak az elosztása- meg megtervezése, hogy honnan mennyi jön be. Jobb helyeken erre van egy apparát, nem a miniszterelnök sámol kockás papiron.
Málna
@Aki Én: Igen, sokáig megdöbbenve tapasztaltam, hogy mekkora hatással van az emberekre. De most már értem.:-)
simmering73
Még jó, hogy nekik erre is van idejük. Igaz, ők nem is halásznak a zavarosban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.