A gazdasági válság egy pillanat alatt érte el a szegényebb településeket. Tömegesen vesztették el a munkahelyeket, a boltban drágábbak lettek a dolgok, nincs óvodai-iskolai étkezés. Sok helyen már éheznek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
a kormány tud e erről avagy ki az illetékes elvtárs? régen volt ilyen vagy ( Hofi emlegette sokat ) ez már hatáskörön innen avagy túl lenne? lépni kéne amig nem késő !!!
CsipkeRózsa
A Tiborcz-Mészáros kikötőre Orbánnak sikerült 2 milliárdot odadobni. Koronavírus, éhezés, egyéb nem fontos. Schmidt Mária kapott ingyen két értékes ingatlant, ez is sürgős volt. És, amit még nem tudunk.
Gyütt Mönt
Vannak sürgős ügyek is, mint pl. a kínai hitelből épülő Budapest-Belgrád vasútvonal aktáinak titkosítása.
namihami
És a Blikk nevű fideszújság szemrehányó cikkben említi meg (vagy inkább rója fel), hogy vannak gyerekek, akik még oviba, bölcsibe, stb. járnak. Ott legalább meleg és étel van. Ami otthon már erősen necces.
Viszont lesz kikötő, ahova ezek a gyerekek majd lejárhatnak a vitorlásaikhoz...ha már olyan szerencsések voltak, hogy Orbánnéni cége adott pár fillért Orbánvőbácsinak, azért hogy legyen a szegénygyerekeknek kikötője.
Clavigo
Biztos jut majd pár zsák krumpli,,,,a ' 22- es választások előtt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.