Szerdán dönt a miniszterelnök és csapata, mi legyen az egyelőre jövő szombatig tartó kijárási korlátozással. A pénteki rádióinterjúban megengedőbbnek tűnt, azonban korábban az operatív törzs kizárt minden könnyítési lehetőséget. Ha a jelenlegi tendencia marad, július végére, augusztus elejére eshet a járvány tetőpontja egy elemzés szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ha nem vizionálta volna a szokásos reggeli kommunikációs izéjében, hogy a közel 90 éves Soros mit szándékozik tenni azzal az országgal, amelyet szőröstől bőröstől birtokol, még komolyan is lehetett volna venni, ha legalább a járvány idején félreteszi az iránti agyrémét, aki nélkül ma nem ő lenne a KARmester 16,30-nál
.
mediaklikk.hu/miniszterelnoki-interjuk/cikk/2020/04/02/orban-viktor-miniszterelnoki-interju-jo-reggelt-magyarorszag-aprilis-3
.
Aszongya: szeretnék kifosztani, megszerezni a nem tudni micsodáját!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Oposit: mutasd meg hol írtam hogy fideszes vagy!!
Oposit
@Pálinkás Pál: jó igazad van, csak többes számban írtad utánam lévő kommentedben valakinek, azért gondoltam, hogy rám is értetted, bocs.
kereső
@tudode: Ezek szerint elmondta, hogy mit fog tenni az országgal. Igy megy ez 2006 óta- mindent elmondott az akkori kormányt "birálva"- a pénzek ellopását, a diktatúra kiépitését, - mindent. Most meg Soros fogja szőröstül-bőröstül kirabolni /lerabolni az országot. Igen , Soros György orbán álruhájában.
tudode
@kereső: .
A tiszteletreméltó Soros György nem változott semmit, aki a saját kútfejével szerzett vagyont!
..
Ki tudja hány embert karolt fel ezen kívül az éhenkórászon kivül.
.
Őfélesége Soros György selejtje így nyilatkozott a hatalomról
.
----- Orbán Viktor a hatalomról 1995
.
www.youtube.com/watch?v=1xIh97rkwI8
.
!!!
Qqberci
@durbincs: durbincs nyárson... ezt azért meg kellene próbálni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.