Szerdán dönt a miniszterelnök és csapata, mi legyen az egyelőre jövő szombatig tartó kijárási korlátozással. A pénteki rádióinterjúban megengedőbbnek tűnt, azonban korábban az operatív törzs kizárt minden könnyítési lehetőséget. Ha a jelenlegi tendencia marad, július végére, augusztus elejére eshet a járvány tetőpontja egy elemzés szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ha nem vizionálta volna a szokásos reggeli kommunikációs izéjében, hogy a közel 90 éves Soros mit szándékozik tenni azzal az országgal, amelyet szőröstől bőröstől birtokol, még komolyan is lehetett volna venni, ha legalább a járvány idején félreteszi az iránti agyrémét, aki nélkül ma nem ő lenne a KARmester 16,30-nál
.
mediaklikk.hu/miniszterelnoki-interjuk/cikk/2020/04/02/orban-viktor-miniszterelnoki-interju-jo-reggelt-magyarorszag-aprilis-3
.
Aszongya: szeretnék kifosztani, megszerezni a nem tudni micsodáját!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ha nem vizionálta volna a szokásos reggeli kommunikációs izéjében, hogy a közel 90 éves Soros mit szándékozik tenni azzal az országgal, amelyet szőröstől bőröstől birtokol, még komolyan is lehetett volna venni, ha legalább a járvány idején félreteszi az iránti agyrémét, aki nélkül ma nem ő lenne a KARmester 16,30-nál
.
mediaklikk.hu/miniszterelnoki-interjuk/cikk/2020/04/02/orban-viktor-miniszterelnoki-interju-jo-reggelt-magyarorszag-aprilis-3
.
Aszongya: szeretnék kifosztani, megszerezni a nem tudni micsodáját!
Rockxy
a hövögö látta táncolni a zorbánt.
Borsodi
Ha jól értelmezem el kell titkolni addig? Elfog terjedni a sok okos karanténnak köszönhetően.
Az öregek reggel menjenek a boltba.Szegények ma délelőtt annyian mentek vásárolni,hogy hihetetlen ha nem akarják is megfertőzik egymást.
Azokban a városokban ahol még nincs fertőzött a város elhagyását kéne megtiltani,ehhez kellenének a rendőrök.Ha nincs kitől elkapni,mért kell megvárni,hogy legyen fertőzött?
Sámannus
HVG is tudhatná van ott a pohostól okosabb is de azt eltitkolják nehogy kipcsakokon csorba essék. Mé nem lehet azt mondani hogy így döntött egy bigottság? Mér a pohos dönt parasztok?
Oposit
Ez szar cikk!
Ez nem pengeélen táncolás, hanem józan ész döntési dolog. Ha van egy csöpp esze, akkor lakhelyelhagyási tilalmat vezet be, hogy a sok húsvétozó ember (mert ilyenkor vannak a nagy szomjas családegyesítési összejövetelek az etil és a kalóriabeviteli dömping keretében) ne hordja jobban szét ezt a vírust.
Mindenki maradjon a seggén!!! Lapítson, amíg tud, mert az urnában már más állapotok vannak.
Oposit
@Oposit: Ja és ha vallásilag enged ennek az ünnepnek, akkor követi el a legnagyobb hibát!
Pálinkás Pál
@Oposit: Igazán érdekelne ezt hogy tartatnád be??? Minden ház elé rendőrt állítasz???
RonaGyuri
Hogy kell-e szigorítani, azt én nem tudom (ahogy szerintem Őfenesége sem)

de azt igen, hogy részéről személyesen igencsak pofa kell hozzá, de van neki

Miközben a beszámolók szerint Orbán azon töri a fejét, hogy szigorítson vagy csak meghosszabbítsa a kijárási korlátozásokat!. Már magában a tény is, hogy egyes-szám első személyben fogalmazott vérlázító, de az hogy mindeközben:
nem hagyott fel a repkedéssel,
állandóan nyüzsög ide utazik, oda megy és persze vele a sok léhűtő,
sem védőkesztyűt sem pedig maszkot nem visel,
nem hogy a mésfél métert, de még az intim szféra határait sem tartja be,
s pl. szabad kézzel tapogatja a Kínából érkezett szajrét összebújva egy kínaival!
ocdn.eu/pulscms-transforms/1/cJfktkpTURBXy9mNTNhMDQ5NWE4MGI0NjgzZjI2ZTI5MDU1ZGIwYjVmZS5qcGeSlQMAzQJEzRXAzQw9lQLNA6UAwsM
Oposit
@Pálinkás Pál: nem állítanék rendőrt minden ház elé, de a kivezető utakra igan. Te is tudod, hogy ilyenkor boldog, boldogtalan megindulna békeidőben. Ebben a helyzetben teljesen feleslegesen és veszélyeztetné önmagát és másokat. Erre kéne használni azt a fene nagy propagandagépezetüket, amivel eddig az EU-t, meg Sorost lehetett szidni. Most mondhatnák nap mint nap, hogy mindenki maradjon otthon húsvétkor és aki nem teszi meg, azt megbüntetni, mint a világ sok pontján ezt meg is teszik.
Ez mindenki érdeke, nem néhány izgága nemtörődöm emberé. Ezt kéne megérteni mindenkinek.
Pálinkás Pál
@Oposit: ez a kivezető út remekül működik egy faluban...és a városok..?? arról nem beszélve magyarázd el az embereknek...ha az agráriumba,a fidesznyik birtokokra bátran mehetnek dolgozni, akkor ugyan locsolni miért nem??? érted mit akarok mondani??? mert épp tegnap olvastam hogy toboroznak a mezőgazdaságba...ott nem kell otthon maradni??? / persze tudom hogy nem lehet karantén alá vonni egy országot.../
Oposit
@Pálinkás Pál: Jó hát én is tudom, hogy nehéz egy ilyen döntést, rendeletet meghozni, mert sokakat kéne mentesíteni alóla a feladataik miatt. De akkor is kéne valami visszatartó erő, hogy ne kóboroljonak el csak a nagy családi hagyományok megtartására hivatkozva össze-vissza. Ezért írtam, hogy ezt a húsvétot meg kéne fogni valahogy.
Nekem van ismerősöm, meg a gyógyszertári, postai sorbanállások alkalmával voltam szem és fültanúja néhány nagyon okos embernek, akik mintha semmi nem történt volna, úgy akartak viselkedni és mondták a magukét, hogy "mert meghal néhány ember, akkor már le kell állni a világnak?" stb..
Vagy ilyet is hallottam: "én és az asszony mi nem érünk rá betegnek lenni!"
Az ilyenekkel nem is tudom, hogy egyáltalán érdemes-e foglalkozni amúgy bármilyen formában is, ha valami bajuk lesz?
Szóval tudom, hogy nehéz, de akkor is még mindig nagyon sok a felelőtlen ember és valószínű sok is fog maradni, ha nem basznak nekik oda valahogy.
Pálinkás Pál
@Oposit: Úgy vettem észre ,te érzelmi alapon kezeled a dolgokat, az pedig egy járványnál nem működik!!!Mondom miért...bármilyen sajnálatos.az idősek szempontjából,..az egész világon eddig az aktív korosztályt nemigen akadályozza a vírus semmiben...mégis megállt a gazdaság...az ebből keletkező spirál pedig vélhetően sokkal több áldozattal fog járni,mint maga a járvány...utána olvashatsz,az összes gazdasági elemzés összeomlást prognosztizál...és ez az itthoni körülmények miatt igencsak aggasztó,a magyarok többségének nincs tartaléka...szerinted ,ha valaki már majd nem tud enni adni a kölkének,azt benn tudod tartani a négy fal között???
Oposit
@Pálinkás Pál: nem érzelmi alapon kezelem, mert egy járványt nem lehet, sajnos nincs meg még rá az ellenszer. Ahogy látszik ott, ahol nagy a népsűrűség, sok ember forog, ott jobban terjedt. Ennyit azt hiszem már most megtapasztalt az emberiség. Ezért kéne otthon maradni. Ez az egyedüli védekezés.
A gazdasági részt nézve tudatában vagyok minden következménynek és sajnos a prognózisok és az információk azt mutatják, hogy nagyon komoly gondok elé nézünk világszerte. Ha túléljük a járványt, utána az összeomlást is túl kell, mert az még durvább lesz. Háborúkat vízionálok én is és sok szenvedést.
Pálinkás Pál
@Oposit: most feltenném a kérdést,de nem fogom...mert akkor kiátkoznak...
Málna
@Pálinkás Pál: 09:08 Dolgozni, pénzt keresni, élelmiszert termelni létkérdés. Locsolkodni meg nem.
Pálinkás Pál
@Málna: hát persze...nem létkérdés vejkónak a 2 milliárd ,meg kancsal marisnak a két palota,mégis megkapták!!!
Málna
@Pálinkás Pál: Látom a terelésedből, hogy megértetted végre.
Pálinkás Pál
@Málna: nem...titeket nem lehet...csak megmutatom,én is tudok fideszes módon válaszolni...ugye tudod mire gondolok???
Málna
@Pálinkás Pál: Nem, és őszintén szólva nem is érdekel.
Oposit
@Pálinkás Pál: egyébként én kikérem magamnak, nem vagyok fideszes, csak ebben a kijárási korlátozás kérdésben úgy gondolkodom, ahogy leírtam.
Pálinkás Pál
@Oposit: mutasd meg hol írtam hogy fideszes vagy!!
Oposit
@Pálinkás Pál: jó igazad van, csak többes számban írtad utánam lévő kommentedben valakinek, azért gondoltam, hogy rám is értetted, bocs.
kereső
@tudode: Ezek szerint elmondta, hogy mit fog tenni az országgal. Igy megy ez 2006 óta- mindent elmondott az akkori kormányt "birálva"- a pénzek ellopását, a diktatúra kiépitését, - mindent. Most meg Soros fogja szőröstül-bőröstül kirabolni /lerabolni az országot. Igen , Soros György orbán álruhájában.
tudode
@kereső: .
A tiszteletreméltó Soros György nem változott semmit, aki a saját kútfejével szerzett vagyont!
..
Ki tudja hány embert karolt fel ezen kívül az éhenkórászon kivül.
.
Őfélesége Soros György selejtje így nyilatkozott a hatalomról
.
----- Orbán Viktor a hatalomról 1995
.
www.youtube.com/watch?v=1xIh97rkwI8
.
!!!
Qqberci
@durbincs: durbincs nyárson... ezt azért meg kellene próbálni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.