Hirtelen megvilágosodott kedd éjszaka Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, és a függő hatályú döntés jogintézményének megszüntetésére hivatkozva – ami a hétköznapi halandók számára értelmezhetetlen – benyújtott egy terjedelmes salátatörvényt

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polar450
Tömjén egy amatőr pöcs, és nulla értékű jogász!

Semjén Zsolt plágiumügye 2012. november 18-án robbant ki, mikor a HVG című újság honlapja (Hvg.hu) közzétette, hogy a miniszterelnök-helyettes 1991-es, a Pázmány Péter Hittudományi Akadémián (ma Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Kar, PPKE HTK) megvédett „A New Age kihívása és az evangelizáció lehetősége” című teológiai témájú laureatus disszertációja jelentős mennyiségű szövegazonos átvételt, illetve szó szerinti fordítást tartalmaz korábban megjelent művekből, idézőjelek megfelelő használata nélkül.

Íme egy fehér, heteró(?) ál-keresztény bűntárs!
Oszt' jó napot!
tudode
Aki azt hiszi, hogy az imádkozósáska littyentette össze ezt az un. salátatörvényt az nagyon téved!
.
Parancsra csak a nevét adta hozzá, a birtokolt közjogilag érvénytelen sarzsival mindahhoz, amelynek semmi köze nincs a koronavírus "legyőzéséhez", abból a célból, hogy őfélesége készülődik arra a szemétdombra, amelyet/amit összegányolt saját, nem az ország hasznára!
.
Továbbfejlesztve azt, amellyel Antal József miniszterelnököt vádolta miután bekerült a klubba, azzal vádolva, hogy POLITIKÁT CSINÁL ÉS NEM TÖRTÉNELMET
.
www.youtube.com/watch?v=3iopm2VWidM&t=165s
.
Ide vírus, oda vírús a történelem szemétdombja tárt karókkal várja őféleségét, és díszes társaságát (előbb, v utóbb(!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.