A koronavírus elleni védekezésre fordítják ezt. Még a nyár elején megkapják a félmillió forintot az egészségügyi dolgozók.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ahelyett, hogy fényezik alkotmányos válságban a nemisminiszterelnök pártját, kormányát a sok össze, vissza beszéd helyett inkább, védve azt a mundért, ami védhetetlen, ha másként nem repülőgépről, vagy helikopterről szórják le az állampolgároktól elvárható függelmi elvárásokat tartalmazó TÁJÉKOZTATÓKAT, mert aki ezekből a klf. infókból képes leszűrni, hogy mi újság a faliújságon, az gondolatolvasó!
.
Lehetőleg POLITIKAMENTES tájékoztatót vár a lakosság!
Borsodi
@tudode: Várni lehet,azt is vártuk,hogy Magyarország egy biztonságos élhető ország lesz! Ehelyett mi van itt tíz éve egy fertő szégyen már lassan kimondani hol élünk,mert mindenkivel harcban állunk és osszuk az észt,holott más országokhoz képest a béka seggében se vagyunk.a jó erős forinttal.Persze vannak akik a Svájci béreket is felül múlják,de nem a munkájukért
namihami
És a Fidesz pénzét kinevezik állami pénznek, majd onnan pótolják. Ahogy a Fidesz reklámok mindegyike közérdekű kormányhirdetés néven fut.
Nehogy kár érje a céget.
Rockxy
a mocskos fidesz elveszi.
de mindet elkéne venni piszkosfidesz!
aki pártoskodni akar, azt nem kéne támogatni, hanem ő fizessen!
solidedge
Ez is sunyi húzás. Így gyengítik tovább az ellenzéki pártokat. Pszichopatának soha ne adj kést a kezébe. Ez alapszabály.
Eriksson
@Rockxy: Helyes. Minden szimpatizáns támogassa a pártját, fizessen tagdíjat. A politikusaik ne állami adományokból jácccák az eszüket. :)))
SystemError
Rajtatok ez már nem segít köcsög banda!:)
Béla333
Most, hogy már szárazra lopták az országot, most jön elő a nagy ötlettel.
A maffia már vagy 5 generációra előre lenyúlt mindent, így őket már nem izgatja a dolog...
Yoda69
Hitler is hasonloan vereztette ki az ellenzeket.
Eriksson
@Kookas: Miért támogatnám? Nem vagyok a párt tagja, nem is voltam soha.
SystemError
@Eriksson: Gondolom egyetértesz vele, hogy a korona előtt nem sokkal elkülönített 100-200 milliárd propaganda a fidesz részéről is visszavonandó.. Egyszer azért, mert nem ez a fontos most és egyszer mert a helyzet is megváltozott? Gondolom a Budapest-Belgrád vonalat is felháborítónak tartod és a Lölőnek és Tiborcnak kiszórt összegeket is?
tudode
@Borsodi: .
Nem is akármilyen státuszban, az alkotmányos válságban, egy közjogilag érvénytelen nem is miniszterelnökkel, aki bitorolja a bársonyfotelt
.
----- Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=224s
,
Megérdemli az az ország, aki egy politikai szélhámost tart el!
lusta
Most világosan 2 tény látható.
1. A járvány megmutatta, hogy a lakosság jelentős részének semmilyen pénze nincs a túlélésre.
2. A járvány megmutatta, hogy az államnak semmilyen pénze nincs a válsághelyzet kezelésére. Ami még rosszabb, hogy előremutató ötlete sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.