Ez a Kína-Magyarország légihíd szombati mérlege.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Újabb még elképesztőbb gyanú

meglehetősen gyanús Szájjártató hyperaktivizmusa a kínai kapcsolatok terén

„A Kína-Magyarország légihíd szombati mérlegéről” értekezett a külgazdasági és külügyminiszter szombaton a hivatalos Facebook-oldalán. Ennek részeként „Szijjártó Péter hangsúlyozta: a repülőgépek 400 ezer darabot hoztak abból a gyógyszerből, amelyet Kínában teszteltek, fejlesztettek, és az alkalmazása a nemzetközi kutatások szerint ígéretes lehet a koronavírusos betegek kezelésénél.”!
Hogy mi ebben a pikéns?
Néhány napja tilalommal állította le annak az alapanyagnak – hazai kísérletek sem voltak – a külföldre szállítását, amiből készülő gyógyszerről a valóban nemzetközi kutatások jó eredményeket mutattak ki! =))
kereső
Na de hol vannak ezek? Egy központi raktárban? Mire várnak vele, hogy kipusztul az "élősködő, jövőt felzabáló", aztán a többit meg majd "megmentik"???
kereső
Már számon sem lehet tartani, hogy hány millió maszk, védőfelszerelés, teszt érkezett. Hol van? Hiszen továbbra is hiánycikk- ill. az állami eü. csak végső esetben tesztel. Vagy hazudnak(nem is jött/jön)- vagy valami nagyon ördögi terv a háttérben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.