Az elmúlt két hétben a magyar kormány bevezetett egy gazdasági csomagot, készíti a másikat, Amerikában minden idők legnagyobb élnkítő csomagját fogadták el, és még ez is lehet, hogy kevés lesz a járvány okozta válság ellen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: Igen, költői kérdés volt.
Eladott Ország
A valóság most kezd ránk szakadni. És valóban véges a segítőképességünk. A középosztály most fogja majd megtapasztalni, hogy nem fog tudni megkapaszkodni, mert Orbán 10 évi osztogatása-fosztogatása őt is megfosztotta mindenétől. A "mindenki tud dolgozni, ha akar" hazugsága most fog szembemenni a kínos valósággal. Az "azokat támogatjuk, akik dolgoznak, munka nélkül nincs jövedelem" új orbáni hazugsága fogja szakadékba lökni azokat, akik eddig tudtak, akartak segíteni. És soha nem a nyomorgó az igazán veszélyes, hanem az, aki elveszítette az addig kiegyensúlyozott életét - tanítják a forradalmak. Azt gondolom, hogy az éhezés és kilátástalanság miatt esetleg előbb-utóbb már magukkal nem bíró és meginduló tömegek nagyobb veszélyt jelenthetnek a rendszer számára, mint a sorosgyurcsánylibsibrüsszelitamigráncssimogatógenderhitetlen "ellenzék". Az éhség és a kilátástalanság először környékbeli portyázásra kényszerítheti a rászorulókat, ami lokális feszültségpontokat eredményezhet országszerte. Ezeket várhatóan kisebb-nagyobb, de mindenképpen, pr szempontok miatt is, látványos rendőrség-katonaság-gárda-tek bevetésekkel fogják kezelni, ami újabb feszültségekhez vezethet majd. Mindez persze vírusgyanús környezetben. Mi lesz itt, ha esetleg falvakat, körzeteket kell körbe- és lezárni? Ne legyen igazam! Most fog sok családfenntartóban tudatosodni, hogy mekkora aljasság volt a gyerektámogatást a családi pótlékról szja kedvezményre változtatni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.