Bebizonyosodott, hogy bajban nemzetállami alapon van működőképes megoldás – mondta Semjén Zsolt a gondola.hu oldalon pénteken megjelent interjúban. A kormányfő-helyettese arról is beszélt: az EU bürokráciára várni és számítani ideológiai vakság és a nemzetet veszélyeztető utópia. A miniszterelnök-helyettes arra a felvetésre, hogy újra össztűz zúdult a kormányra, mert a parlament időkorlátozás nélkül hatalmazta fel vészhelyzetben a rendeleti kormányzásra, és Brüsszeltől az itthoni baloldali ellenzékig támadják Orbán Viktort, felidézte, hogy ugyanezt mondták 2010 után is, az új Alaptörvény elfogadásakor. Semjén Zsolt értékelése szerint valójában arról van szó, hogy mivel – európai viszonylatban is – sikeresen kezelik a világjárvány okozta rendkívül nehéz helyzetet, amit a nép nagy többséggel támogat, beleértve az ő táboruk jelentős részét is, megrémültek attól, hogy elvesztik a szavazóikat.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zsopiale
Nah már hiányoltuk értelmi fogyatékos retardált agyhalott náci hazaáruló kamukeresztyíny zsemjéngeci újabb náci idióta beböfögését...
Pálinkás Pál
Bírom amikor ez az álkeresztény köcsögduda megszólal...
CsipkeRózsa
Az alaptörvényt nem érdemes eszünkbe juttatnia!
Nessy
Drága Semjén NERtárs! Az nem zavarja érzékeny lelkületét, hogy a "nemzethez tartozó" hű magyarjaik kénytelenek elfogadni a kieső bérük 70 80 %-t , és ezzel "báncsák a magyarokat"!
Nessy
Itt a határon túli "hű magyarokra" gondoltam, miután nálunk nem akarják megsérteni az emberek büszkeségét!
Nessy
@CsipkeRózsa: Már maguk sem tudják mit tartalmaz, annyiszor módosították!
CsipkeRózsa
A nemzetállami megoldás csak az EU-tól kapott pénzek hatására van, lehet, hogy anélkül nem nagyon sikerül.
simmering73
"...sikeresen kezelik a világjárvány okozta rendkívül nehéz helyzetet, amit a nép nagy többséggel támogat, beleértve az ő táboruk jelentős részét is". A 3 fős táborból 2fő, ami már jelentős. A sikerről meg csak annyit te megveszekedett barom, hogy vigyázzatok, mert ennek nagyon rossz vége lesz.
kissé felnőttem
meg ligetprojekt ötleted is ugye? ezzel vagy a népszerüségi lista élén.
Nessy
Tudod, Semjén, most hallgattam meg a szegedi és a sok más művész "szeretlek, maradj otthon" felvételét! Nem politika, nem acsarkodás, nem mások elleni uszítás, hanem emberi szavak, melyek mindenkihez szóltak! Látod, ez emberi, nem "politikusi" rágalom ária", és hazugság!
Ez a voks humana! Te most hallgass!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.