Úgy vélik, nem véletlen, hogy ismert fertőzöttek 12,5%-a egészségügyi dolgozó.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Azért tegyük hozzá, ez úgy kb 280-290 ezer ft, amit kézhez kapnak.
Zsopiale
Azért elég jól fog jönni nekik baszki... volt szó még fizu duplázásról is amúgy...
Rockxy
az orvosi kamera csak maradjon csöndben.
Nessy
@simmering73: ha meg differenciálnak is, még kevesebb egyeseknek.
Csak tudnám miért jutott eszembe a minisztériumi dolgozók és álomtitkárok több havi bérnek megfelelő év végi jutalma, amiért elvégezték a munkájukat,nem kevés bérért?
verőce21
Nem tudni még "cserébe" elvonják a túlóradíjat?
Mert a fineszesek mindig úgy jutalmaznak dolgozókat, hogy a végösszeg kisebb!
kereső
Tegnap este az m1 hirekben már ez úgy lett tálalva, hogy ez az összeg már el van számolva a védekezés költségeként- holott még senki meg nem kapta. Az ötszázezer jól hanzik, de nem tudni, bttó-vagy nettó, és hogy ez egy átlag-e, vagy együöntetű minden eú dolgozóra. de már benne van a költségek között. Hogy mekkora nagy átbaxás lesz ebből is!
kereső
Mikor fogjuk azt látni, hogy minden eü. dolgozó , mentős, szociális munkás megkapta a védőfelszereléését,és mindenkit leteszteltek aki ezeken a veszélyhelyeken dolgozik. Az utolsó portást IS!.
Nessy
@kereső: Bruttó, ezt már megmondta Gulyás! De lehet bruttó-bruttó is! Azaz az intézmények jelentett létszámának megfelelően a létszám X 500000 forinttal megemelik az intézménynek küldendő összeget, és akkor az intézmény járulékaival már ab start csökken a kifizetendő összeg. De: kiknek jár, melyik munkakörben, egységesen vagy differenciáltan, stb. Eddig ez csak mézes madzag! Lehet, hogy ez is olyan lesz, mint anno Gógl eü.miniszter Hősök téri ígérete a százezres jutalomról. Aztán mikor kapásból kiszámoltam, ebből kb. negyven ezret kap az orvos, huszonötöt az ágy mellettiek, majdnem lenyeltek a kollégák. Aztán fizetéskor több doboz bonbont kaptam, sajnos!
Itt meg kell várni a közlöny állapotot! Ami szokás szerint messze van az igéretektől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.