JO-JO NEM ÉRTELMES EMBEREKNEK SZÓL, DE AKKOR IS!!! =)) Fidesz: Az ellenzéki pártok már megmutatták, megszorításokkal, adóemelésekkel kezelnék a válságot 2020. ÁPRILIS 4. SZOMBAT. 16:23 FRISSÍTVE: 2020. ÁPRILIS 5. 6:19 A nagyobbik kormánypárt az ellenzéki pártok nyilatkozataira reagált.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A Gulyás-i logika mentén

ebben a logikában is van valami

„Az ellenzék javaslatai hiteltelenek” - Az új állampárt közleményben reagált „az ellenzéki pártok nyilatkozataira”. Gondolom a válsággal kapcsolatos teendőkről és tettekről. A vélemény igencsak elgondolkodtató: „Az ellenzék 2008-ban már megmutatta, hogyan kezelné a válságot”!
Nos elsőre majdnem azt mondtam, hogy ne már hisz az un. ellenzék döntő többsége minimum fenntartásokkal él az akkori kormánnyal kapcsolatban. Se aztán belém vágott fityesz-matyarul kell értelmezni a dolgokat, mint mikor a derék Gulyás egyetértéséről biztosította az ellenük demonstráló 13 országot! =))
Igen vegyük szó szerint: 2008-ban az akkori ellenzék valóban bemutatta, hogy a javaslatai hiteltelenek! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.