A miniszterelnök szerint bőven lesz gondolkodnivalónk az ünnepek alatt.

Orbán Viktor vasárnapi üzenete – szerinte ez a legfontosabb idén húsvétkor

Orbán Viktor miniszterelnök a mai napon, Virágvasánap, a Húsvét előtti hét vasárnapján üzent a magyaroknak.

Virágvasárnap. Egyetlen magyar sincs egyedül – írta videójához, melyben a miniszterelnök azt mondja:

- Most vasárnap Virágvasárnap, jövőhéten Húsvét. Ilyenkor általában a jóisten felé szoktuk terelni a gondolatainkat. Ez talán idén sem marad el, de most talán lesz gondolkodnivalónk saját magunkról is.

Forrás: Blikk

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
neked mindenképpen lenne mit újragondolni. Amiről tudunk, az minimum 50 év.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: És vagy csak is?

Az önkormányzatok – főleg a fővárosi - megsarcolása a kiemelt cél

Ha valaki elhitte neki, hogy a korlátlan jogkor valóban a hatékony intézkedésekhez kell neki, az finoman szólva is bután naiv. Ennek tudatában nem ért senkit váratlanuk, hogy miközben változatlanul két kézzel öntik a pénzt a fociba, egyházaknak és a csókosoknak a ködösen megfogalmazott gazdasági célokra kemény sarcokat vetnek ki többek között az önkormányzatokra.
Ehhez jön a tegnapi büszke kiállás:
www.facebook.com/watch/?v=357042781870497

Ingyenessé tette a parkolást! Mert ezzel is a intézkedései hatékonyságát növeli – mondja ő és ebben van valami. Ha nem is úgy, ahogy mondani akarta: igen az önkormányzatok ellehetetlenítése – ha már a teljes blokkolását vissza kellett vonniuk - terén az anyagi eszközeik elvonása és/vagy akadályozása valóban hatékony intézkedés.
Eladott Ország
@RonaGyuri: Országos személyi kultusz építő verseny zajlik, közpénzből. Az építési hatóságokat is elvette az önkormányzatoktól, eltörli a változtatási tilalmakat, beleszól hogy mit lehet építeni, hogy a strómanok és az oligarchák, a túlárazott beruházásokat megépíthessék, hogy minél több közpénzmiliárdokat tudjanak lenyúlni. Orbán Viktor börtönt látogat, MOST MÉG ÁTMENETILEG, utána reméljük hogy tartósan marad. Orbán Viktor a saját két kezével veszi át a repülőgépen a szállítmányt. Orbán Viktor újratervezi a költségvetést. Orbán Viktor személyesen számolja meg a sátoraljaújhelyi kórházban a lélegeztetőgépeket. Orbán Viktor egyeztet a professzorokkal, hogy feltalálták-e már az oltóanyagot, vagy azt is neki kell csinálnia. És Orbán Viktor (személyzete) mindezt kiposztolja Orbán Viktor Facebook oldalára, az udvartartás pedig átveszi, osztja, hirdeti. Kifejezetten szánalmasnak találom, ahogy a vénülő Hollywood-putri szökevény megállás nélkül nyomul és pompáskodik. Ha népszerűségre vágyik, jelentkezzen valami vándortársulathoz. Én meg majd eldöntöm, veszek-e jegyet az előadásra. Nekem ne haknizzon kéretlenül, mert rohadtul idegesít. Orbán rálépett Ceaușescu útjára a sleppjével együtt, a végeredmény borítékolható.
flex
kolozsvaros.com/2020/04/05/matyas-kiraly-meglatogatja-az-o-nepet/

"...
Na, ehhez képest ömlik a pofámba Orbán Viktor senkit nem érdeklő szereplési kényszere, beteges öntömjénezése. Gondolom, Habony Árpád rendezésében. Most még a Virágvasárnapot is neki kellett meghirdetnie.
...
Gondoltam, megnézem már Angela Merkel Facebookját. Ha Orbánnak így kell kapaszkodnia, hogy reklámozza magát, a német kancellárnak mennyire kell vajon? Azzal kellett szembesülnöm, hogy Merkelnek nincs Facebook oldala. A kormánynak van, de azon nem a kancellár asszonyt fényezik, hanem mindenféle hülye tájékoztatókat tolnak. Például ingyenes online-oktatást indított a szövetségi kormány és azzal mi a tennivaló, aztán hogy hol tudnak hozzáférni információkhoz, meg arról is írnak, hogy senki nem marad jövedelem nélkül és hogy folyamatosan tanulnak (mármint a szövetségi kormány, mivel nekik is új ez a helyzet), köszönik és figyelik a kommenteket, mert ezekből tudják, hol van még szükség beavatkozásra. Nagyon elvétve találni Merkelt, akkor vagy a lakosságot tájékoztatja, vagy a lakosságot tájékoztatja. Egy nyomorult videót nem találtam a walkürök bevonulásáról, sem arról, hogy a kancellár asszony felemás gumicsizmában szaladgál a gáton, les a távcsőbe, pacalt füstöl, nemzetet ment.

Azt akartam csak mondani, hogy nekem baromira nincsen igényem arra, hogy a vízcsapból is a csúti kocafocista hömpölyögjön."
flex
@Cicamama55: Böjte, sajnos sátánista (sátán érdekeit szolgálja, Isten akaratával szemben). A legrosszabb fajtából. Miért? Míg egy magát sátánistának valló vezető csak alig vagy semennyi hatással nincs más emberekre, addig ez a Böjte, rengeteg embert, tömegeket vezet a rossz úton. Tudod, az amelyik a halálba visz.

Csak két kérdés:
Ma, hogy ítélik meg azokat, akik Hitlert, Hitler rendszerét támogatták (köztük a papokat)?
Később, hogy fogják megítélni azokat, akik orbánt, orbán rendszerét támogatták (köztük a papokat)?
Cicamama55
@flex: Nem vagyunk egyformák, de nem is baj! Más nézeteket vallok mint Te, én politika mentes keresztény ember voltam, vagyok. Mint már írtam, számomra a húsvét a legnagyobb ünnep. Nem engedem semmivel elrontani ezt az érzést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.