Gyári munkát kereső szakács, talajt vesztő egykori hajléktalan vagy egyszerre munkanélkülivé váló pár. Milyen sorsok vannak az állásukat vesztő tízezrek között? “Fel se fogtuk még, hogy munka nélkül maradtunk. A párom hétfőre még beállította az ébresztőjét, hogy munkába kell menni. Aztán rájött, hogy mégsem” – mondta néhány napja Fruzsi, aki párjához hasonlóan az elmúlt hetekben vált munkanélkülivé a koronavírus következményeként. “Szinte az összes ismerősünk így járt” – mondta a nő.

(Forrás: g7.hu, Béla333 által)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Sajnálatos a dolog...meg lehet köszönni a fidesz szavazóknak alig 2 millió gyengeelméjű taccsra teszi az országot!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Tíz magyarból kilenc nem tud átvészelni fél évet jövedelem nélkül https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/tiz_mag...
Eladott Ország
@division: Magyarország Európa szaros segglyuka .Előbb-utóbb összedől a kontinens első számú kipcsak disznóólja és ott találja magát a magyar társadalom, ahol a románok voltak 89 decemberében. Idő kérdése.
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Mondjuk kezdjük ott, hogy amikor Orbán erős gazdaságról, meg dübörgő Közép-Európáról röfög, akkor azért ne felejtsük már el megemlíteni azt sem, hogy egyébként lassan egy évtizede kétharmados többségű és igen elkötelezett/szervilis törvényhozással-, valamint mára teljesen fideszesített államapparátussal a háta mögött gyakorlatilag lófaszt sem ért el, még elég visszafogottan fogalmazva. Sőt, ami 2010-ben problémát jelentett az ma is probléma, döntő többségében nagyobb mint volt, súlyosbítva ezt más, időközben felmerült és egyébként továbbra is kezeletlen problémák eszkalálódásával. Szóval, egészségügytől kezdve oktatáson-, munkaerőpiacon-, gazdaságon és pénzügyeken át egészen a szociális ellátórendszerig és közigazgatásig minden területen a varrásai mentén foszlik Magyarország egy évtizednyi fideszes állampárti önkény és dilettáns „unortodox” ámokfutás után... a demokratikus fékek és ellensúlyok, az alkotmányosság valamint többek közt a média pluralizmus felszámolása meg már tulajdonképpen csak hab ezen a fasiszta tortán amit Orbán és elkövetői köre kisütött az országnak.Úgyhogy ne vicceljünk már, komolyan... Orbán ma már inkább egy vallási vezető, aki ostoba dogmáival és valamiféle „megváltással” és „feltámadással” eteti ostoba híveit, miközben balkáni szintre amortizálódik Magyarország miattuk.
Nessy
Nyugalom, a jövő héten már mindenkinek lesz munkája O.V. bejelentése után! Kéretik a propagandának hinni, nem a valóságnak!
Reméljük, a forint nem indul el megint lefele a mostani bejelentés sorozat alapján.
vacsi
@Béla333: Na, mondjuk ez így lenne tisztességes!
Eladott Ország
@Nessy: Már a környező valutákhoz képest is elszállt a forint. A megtébolyodott nemzetvezető, pedig tragédiába vezeti az országot. Már minden nyugat-európai állammal összerúgta a patkót, ebből csak tragédia lehet az országnak, de a cigány bűnöző szarházit ez nem érdekli. Remélem örök életéig a börtönben rohad meg!
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Maria26
https://getmeets.com... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2020. May 27., 08:04
Zaklatási botrány robbant a FIFA-ban
Itthon - 2020. May 27., 07:51
Feljelentették a Gáspár-családot