Míg Magyarországon Orbán Viktor miniszterelnök csak **a jövő hétre ígér** gazdasági mentőcsomagot, addig a legtöbb európai országban már komoly garanciát vállaltak a kormányok azért, hogy minél kevesebben veszítsék el a munkájukat, és hogy minél kevesebb vállalkozás menjen tönkre. Tizenöt európai országban néztük meg, hogy mire számíthatnak azok a munkavállalók, akiket érint a válság. A legtöbb országban a bérek legalább felét átvállalja az állam, sok helyen 80 százaléknál, illetve annál is többet fizet. Egyes kormányok a minimálbérhez kötik a támogatások mértékét, és van, ahol fix összeget kapnak havonta a bajba jutottak.

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán szándékoan kivégzik a leggyengébb embereket.
Pálinkás Pál
mert ez nem ország hanem orbánisztán, remélem ez lesz az utolsó csepp!!!
namihami
A cikk első mondatában ott az indoklás.
Magyarország miniszterelnökét Orbánnak hívják. Több indok nem szükséges...
Béla333
Nálunk úgy segít a maffia állam, hogy újabb adókat vet ki...
kissé felnőttem
Az ujonc pénzügyes ( Róbert bácsi ) most osztotta le a bankoknak meg a multiknak ki mennyit mikorra hová. 3 millás focisták gépviselők képviselők stb polgármesterék? ha a többiről nem szólt a fáma,
Az uj földesúr cimű vers jutott eszembe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.