Tovább terjed a koronavírus, és az sem kérdés, hogy a járvány ráomlik a magyar gazdaságra is. Orbán Viktor minden idők legnagyobb gazdaságélénkítő csomagját ígérte meg, de a részletekre még a jövő hétig várni kell. Orbán leginkább a gazdaságújraindítás és -élénkítés szavakat használta a csomaggal kapcsolatban, nem pedig a válságkezelést. Elképzelhető, hogy újra felfuttatnák a közmunkaprogramot, azt legalábbis határozottan elutasította a miniszterelnök, hogy a segélyezés lenne a megoldás. Semjén Zsolt beadott egy törvényjavaslatot, amely jövő héten már a parlament elé kerül, és amelyben egy sor olyan kérdést nyom át, amelynek a világon semmi köze a veszélyhelyzethez. Így például a Városligetben folytatódhatnak az építkezések, a fővárosnak nem marad ebbe beleszólása. A Budapest-Belgrád vasútépítés iratait tíz évre titkosítják, Schmidt Mária közalapítványa pedig ingyen megkapja az épületeit. De még arra is figyeltek, hogy a kormány kedvenc kommunikációs emberei félmilliárdért hirdethessék...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ha betonozni kell, akkor csak vele együtt!!! Ott a helye!!
CsipkeRózsa
Ezekre a pénzszórásokra vannak milliárdok, de az önkormányzatoktól elveszi a bevételeik egy részét, kiadja nekik az új kötelezettségeket! A lakosságot érintő terheket is tovább növeli az ide-oda kivetett új adókkal, ami a jónépen csattan a végén!

Az újonnan kitalált, elajándékozott pénzkidobásból a felsorolt összegeket fedezni lehetne.
Jozefina
Ha betonozni kell, akkor csak vele együtt!!! Ott a helye!!
Sámannus
Tényleg nincs ideje a pohosnak az unióra, csak a szabad rablásra koncentrál.
Mégis csak jobb lenne ha imádkoznál te szaros.
CsipkeRózsa
@Sámannus: Az Unióra azért sincs ideje, mert börtönbe kellett mennie:

"Kelet-magyarországi börtönlátogatást tett Orbán Viktor – videó"

szabolcsihir.hu/kozelet/2020/04/orban-viktor-a-satoraljaujhelyi-bortonben-video

Ez is fontosabb volt, mint az Unió.
nezelodo
Majd ha vége lesz a veszélynek, össze lehet számolni, mely intézkedések függtek össze a járvánnyal, és melyek nem. Sok az elvarratlan szál, amit el lehet rendezni a felhatalmazás által.
Sámannus
@CsipkeRózsa: Zabot is hegyezhetne Kukutyinban, pontosan olyan sürgős az is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.