Az RTL Klub új sorozata, a Mellékhatás szombat esténként látható a képernyőn, a Jászai Mari-díjas Tenki Réka pedig fontos szerepet kapott az alkotásban.

Új szerepben láthatjuk Tenki Rékát

Fotó: Tenki Réka / Facebook

A produkció kényes témákkal foglalkozik, mint a meddőség, a béranyaság, a küzdelem a saját gyermekért, olykor harcról szól. Miért fontos ilyen kényes témákkal foglalkozni egy televíziós sorozatban?

Sokan vannak, akik hasonló problémákkal küzdenek. És ezek pont azok a tabutémák, amikről nem szeretnek beszélni, mert szégyellik magukat, kudarcként élik meg az életüket, és önmagukban keresik a hibát. Viszont ha van egy sorozat, ami róluk szól, talán érzik, hogy nincsenek egyedül, beszélünk róla, felhívjuk a figyelmet, így talán mernek segítséget kérni, megnyílni.

Anyaként mennyire hat önre a történet, milyen érzésekkel olvasta el először a forgatókönyvet?

Korábban nem forgattam tízrészes sorozatot, úgyhogy nagyon örültem a felkérésnek. Az pedig kifejezetten tetszett, hogy ilyen komoly témával foglalkozunk.

A mostani helyzet megváltoztatta a mindennapjainkat, hogyan befolyásolta a családja életét a koronavírus-járvány?

Arra kell reagálni, ami történik. Keresem az előnyeit ennek a helyzetnek. Hiszek abban, hogy nem hiába történik mindez. Az biztos, hogy a megváltozott hétköznapok miatt sokkal több mindent csinálunk együtt, és ez mindenképpen nagyon jó.

Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
A három csaj zseniális, a srácok már kevésbé, de ez legalább annyira gengszterfilm, mint eü krimidráma...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.