Az OTP Bank folyamatosan figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását és mindent megtesz a kockázatok csökkentése, a járvány tovább terjedésének megfékezése érdekében – áll a cég közleményében.

OTP ügyfelek, figyelem! Fontos változtatásokat vezettek be

Fotó: Pixabay

Az elmúlt hetek tapasztalatai alapján nagymértékben megnőtt az online fizetési megoldások használata. Az OTP Bank több szolgáltatás esetében módosított az igénybevétel feltételein, hogy ilyen formában is tovább ösztönözze ügyfeleit a digitális csatornák használatára.

Az OTP Bank intézkedései:

Jövedelemkiesés esetén is kedvezményes számlavezetés: azoknak az OTP-s lakossági ügyfeleknek, akiknek a koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzetben nem érkezik jövedelem a számlájukra és ezzel elvesztenék az ezért járó számlás és kártyás kedvezményeket, a bank automatikusan biztosítja a kedvezőbb díjszabást, ha januárban és/vagy februárban teljesültek a kedvezményes számlavezetés feltételei.

Online utalásokkal kapcsolatos kedvezmények: a bank június végéig elengedi a moduláris felépítésű Bázis és Smart számlacsomaggal rendelkező ügyfelei számára az online utalási számlacsomag elemek havidíját, így 100.000/250.000 forint összegű díjmentes, elektronikus utalást biztosít számukra; az egyéb, lakossági forint számlacsomagokkal rendelkező ügyfelek számára 100.000 forint összeghatárig biztosít díjmentes elektronikus utalást a bank 3 hónapon keresztül, ha a kedvezményt április 6. és 20. között igényli az ügyfél az internetbankban.

Mobilfizetéssel kapcsolatos kedvezmények: a Simple alkalmazásán keresztül díjmentesen biztosítja a Simple prepaid kártyák segítségével az érintéses mobilfizetés lehetőségét azoknak, akiknek a saját bankjuk esetleg nem biztosít mobilfizetési lehetőséget. A mobilfizetés használatával tovább csökkenthető a fertőzés terjedésének esélye.

Betéti kártyás fizetéssel kapcsolatos limitek díjmentes módosítása az internetbankban és a mobilalkalmazásban: azoknak az ügyfeleknek, akik csak most ismerkednek az online vásárlással, kényelmes megoldást kínál a bank a betéti kártyás vásárlási limitek azonnali módosítására.

A SZÉP-kártyák felhasználási lehetőségei az elmúlt hetekben beszűkültek, ezért a 2 év után is a számlán lévő állományokra felszámítható havi 3 százalékos díjat most elengedik az OTP SZÉP-kártyabirtokosok számára. Az intézkedésnek köszönhetően nem kell tartani attól, hogy a lejáró egyenlegek esetleg felhasználatlanok maradnak.

A kedvezményeket egyelőre 3 hónapos időtartamra hirdeti meg az OTP Bank, majd a hazai járványügyi helyzet, valamint az ügyfélreakciók begyűjtését követően döntenek az időszak felülvizsgálatáról.

Infostart

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.