A képviselő szerint a kevés teszt és a részletes területi adatok hiánya miatt a kormány olyan lapos görbét rajzol, amilyet akar, de ez nem jelenti azt, hogy a valóságban olyan is marad. „A Kásler miniszter által április 1-én aláírt új eljárásrend szerint ezentúl csak a legsúlyosabb, kórházban kezelt koronavírusos betegeket tesztelik”, ezzel lemondtak a széleskörű tesztelésről – erről beszél Hadházy Ákos független parlamenti képviselő a Facebookon.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: polar450
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@polar450: "Orbán meg börtönben mutogatja magát"

Tulajdonképp ott a helye...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Macskaszem: Passzív eutanázia! Miután az aktív eutanáziát, a "kegyes halált" a Bibliára hivatkozva hivatalosan tiltják!
vacsi
@Nessy: Ezen már gondolkodom egy ideje. Arra jutottam, hogy a tesztelés, sajnos nem minden. Akiről kiderül, hogy fertőzött, azt el kellene különíteni - de hova? A saját lakásába, ahol esetleg egy több tagú család él, nagyszülővel, gyerekkel? Vagy vigyék kórházba - hiszen esetleg nem beteg, de már fertőz - ahol elfoglalja a helyet a valóban betegek elöl? Ekkora tömegekre a mi kórházaink nincsenek felkészülve. 5-6 ágyas kórtermek, ahol nem lehet még elkülöníteni sem senkit.
Ráadásul, ahogy olvastam, hogyan történik egy ilyen tesztelés, nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy akit tesztelnek, azt - akár véletlenül is - megfertőzhetik.
Azon kívül, a tesztelés csak a fertőzés első néhány napja után mutat eredményt - szóval, itt csak kérdések vannak. Az egyetlen lehetőség, ha mindenki vigyáz - na, nem magára - a családtagjaira, környezetére: ha nem muszáj, nem mászkál, ha meg muszáj, betartja a szabályokat - amiknek bizony, nagyon is sok értelmük van.
Giovanni Alba
@polar450: "Véletlenül" bezáródhatna az a kapu, a zárlakatos meg ezekben a nehéz időkben inkább ki sem mozdul hazulról. Persze lehet bent is "szakember", de ha igazán a szakma mestere lenne, akkor már régen kint lenne :-)
Giovanni Alba
@vacsi: Üresek a kollégiumok és a munkásszállók, de állítólag szállodákat is lefoglaltak éppen ebből a célból.
vacsi
@Giovanni Alba: Én úgy hallottam - nyilván más hírforrást vettem figyelembe -, hogy a kollégiumokat, szállodákat a vezényelt embereknek, az egészségügyieknek, katonáknak, rendőröknek használják fel szállásként. Hisz azok nem mehetnek a híd alá aludni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.