Egyértelműnek tűnik a válasz, az országos tisztifőorvos is értetlenkedett. Pedig nem kérdeztünk hülyeséget, a jogi helyzet elég zavarosnak tűnik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
A kérdés pedig jogos...ha nem tolná a média állandóan,észre sem vennénk hogy elhunyt 36 öreg,amúgy is beteg ember...és 736- an orvosnál voltak lázas tünetekkel...egy közel 10 milliós országban!!!
Pálinkás Pál
@Horizont: www.worldometers.info/hu/
tessék itt egy link a világról élőben századmásodpercenként változik...oldal alján az egészség...lehet ámulni!!
azért egyet ideszúrok belőle...eddig idén fertőző betegségekben meghalt több mint 2.1 millió ember...de nekünk az ötvenezer aggastyánért kell bedöntenünk a gazdaságot???
Pálinkás Pál
@Horizont: bocsánat a fertőző elhunytak száma a világban ebben a pillanatban 3 400 000 felett.../egy sorral lejebbit néztem/
flex
Ez egy jó kérdés volt a kifestők hőseinek.
És az a sok IQ betyár? Megint a felszínre úszott a sz@r.

Az a sok színes ceruza, ahogy áll egymás mellett vállvetve teljes egyetértésben - még a kérdést sem értve: ocdn.eu/pulscms-transforms/1/1ABktkpTURBXy81ZWY1NDQxYzA4MTdhYjIxNzEwOTdhOTcyOTc2MzJmNC5qcGeSlQMAAM0CF80BLZUCzQOlAMLD
Pálinkás Pál
@Horizont: mondom,nem vitatkozok...a gazdaságot nem az aggastyánok döntik be,hanem a politikusok...és sajna a természet rendje évezredek óta hogy a beteg,öreg emberek halnak meg...ne nálam reklamálj emiatt!!! leírom megint,bár már írtam máshol...egy járványhelyzetet nem lehet érzelmi alapon kezelni!!!...helyesebben lehet,de az ide vezet...láttad a számokat igaz...a más fertőzésben meghalt 3 400 000 emberért nem láttam sehol ilyen felhajtást...azokat senki nem szereti ,a te logikád szerint???
tudode
Jogos az index okfejtése, mégpedig az, hogy őfélesége vette át a parancsnokságot,, kierőszakolva, hogy, majd őexelenciája mondja meg, hogy MIKOR LESZ VÉGE A VILÁGJÁRVÁNYNAK abban az országban, amelyben ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGBAN minden előfordulhat, és annak az ellenkezője is, két veszélyhelyzettel viaskodva, még járvány idején is hasonló kilátástalanságban, bizonytalanságban, mint viszonylagos béke időszakban:
.
Az emberek igazi arca, ha király, ha koldus a bajban ismerszik meg, amelyre a képviselő asszony világított rá
.
------ Varga-Damm Andrea: Kevesebb hazugságot, tisztességesebb kormányzást! (2020.03.30.)
.
www.youtube.com/watch?v=AOClVrFghnE
.
Annál nem lejjebb, hogy a Covid-19 okán a ki sem dolgozott, honvédelmi KÜLÖNLEGES JOGRENDDEL manipulál a PIROS PACSIS pacák!
.
Ha ennek tudatában lennének az alattvalók milliói mi is az igazi arca annak, aki azt sem tudta/ja, hogy olyan béke, háborús katyvaszban mit művelhet a PITI ÉLET, HALÁL URA!
Jozefina
Az idex cikke logikusan vezeti le, hogy miért van szükség a konkrét dátumra!!!
A törzset és Cecilia asszonyt sem érdekli a törvény??!! Miért törvény felettiek??!! Ha járvány helyzet van (már pedig az van) akkor azt miért nem lehet a jogszabályoknak megfelelően kigirdetni???!!!
Pálinkás Pál
@Horizont: már ne haragudj,hol írtam én hogy az aggastyánok döntik be a gazdaságot??? idézem..."de nekünk az ötvenezer aggastyánért kell bedöntenünk a gazdaságot??? " mutasd meg légyszi,hol látod hogy ők döntik be,hol írtam...annyit írtam hogy a cirkusz névlegesen miattuk megy.../persze gondolom más oka van a mélyén!/
Nessy
Nem is tudtam, hogy multi cégek, vállalatok, kis vállalkozások az "aggastyánok" miatt álltak le, már két hete! Mit meg nem tud az embergyereke!
Annyiban viszont igaz, hogy ez a fene nagy "idősek féltése" kissé álságos! Mert segítsen az önkormányzat rajtuk, csak éppen elvonják a forrásaikat! Még hazudni sem tudnak tisztességesen, hihetően. Aztán majd lehet pártunknak és kormányunknak másra mutogatni, hogy lám ők hoztak rendeletet, csak nem tartják be. Mert jelenleg szankciókon, rendeleteken, törvények meghozatalán, melyeknek semmi közük a járványhoz, hozzá nem értő katonai felügyeleten kívül, értelmes segítség még ott sincs, ahol kellene!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Már két hete próbálom kideríteni, hogy mi folyik itt? Mármint hivatalosan. Mert, hogy mi folyik itt, azt nagyon is jól tudom. Pálinkás Pali utalt rá burkoltan, finoman. Én meg kimondom kereken: népirtás folyik, a nép felhatalmazásával és engedélyével. A takarózás megy, látszat intézkedésekkel. A tv-ben tolják okosba' , hogy maradjanak otthon az idősek...ja...akik szarnak rá. Mert ők idősek, sokat láttak, mindegy nekik. ( Tiszelet a kevés, fegyelmezett kivételnek ) Oké. Úgy is az a cél, hogy ritkuljon az idősek rétege, nincs miből eltartani őket. Ezt nem én mondom, hanem azok, akik fent "intézkednek"
Ha valóban védeni akarnák őket, akkor kijárási tilalom lenne, komoly szankciókkal és aki megszegi, szépen vissza lenne zsuppolva a kéglibe. De nem... Mi megy?
Hétvégén felkerekedett a NÉP, gyerekestül, nagypapival, nagymamival és elmentek a Velencei tóhoz és hasonló helyekre jól mulatni. A rend dőre őrei megjelentek ugyan, de széttárták a kezüket. Mit lehet itt tenni?
Fagyizók, kajáldák kinyitottak, nehogy elmenjen a NÉP.
Innentől kezdve valóban megkérdőjelezhető minden. Járvány van? Mikortól? Karantén van? Miért nem tartatják be? Miért nem teremtik meg az egységes jogi környezetet, miért nincsenek a hatóságok a helyzet magaslatán?
Az emberek veszély érzete nem működik, mint a mellékelt ábra mutatja. De semmi gond. Majd amikor itt is tömegsírokat kell ásni, akkor lesz SÍRdogálás. De akkor már késő lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.