Bizarr bűntény a 28-as villamoson.

Meg akarta simogatni utastársa kutyáját a villamoson, késeléses gyilkosság lett a vége

A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra–2020. május 6-ig –elrendelteannak akétférfinaka letartóztatását és 2020. augusztus6-igannak a nőnek a bűnügyi felügyeletét,akiketa hétvégén a 28-as villamosonelkövetett emberölés kapcsán gyanúsítanak.

A megalapozott gyanú szerint a terheltek és a sértett 2020. április 3-án késő este a 28-as villamoson utaztak. Az egyik férfi terhelt meg akarta simogatni a sértettel együtt utazó férfinál lévő kistermetűkutyát, amit a sértett nehezményezett, ezért szóváltás alakult ki a terhelt és a sértett között. A szóváltás közben a terhelt leköpte a sértettet, majd dulakodni kezdtek, ami sorána terhelt elővett egy kést. Asértett barátjaezt észlelvea sértettvédelmére kelt, azonban ezt a másik férfi gyanúsított megakadályozta és egy alkalommal arcon ütötte. Akést tartó gyanúsított ezt követően mellkason szúrta a sértettet, aki a sérülés következtében a helyszínen életét vesztette. A dulakodás hangjaira a villamos vezetője megállította a szerelvényt, amelyről a gyanúsítottak futva elmenekültek. A női gyanúsított az emberölés tettesétőlátvette a késtés a ruházatába, majd egy közterületi virágládába rejtette.

A két férfi gyanúsított cselekménye bizonyítottsága esetén emberölés bűntettének megállapítására lehet alkalmas, amelyet egyikük bűnsegédként követett el. A női terhelt cselekménye pedig emberöléssel kapcsolatos bűnpártolás bűntettének megállapítására lehet alkalmas.

Az ügyészség a két férfi letartóztatását és a nő bűnügyi felügyeletének elrendelését indítványozta.

Forrás: Fővárosi Törvényszék

Kép: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Itt nem úgy írják le:

"Az egész egy perc alatt játszódott le, két megálló közt. Ahogy az a három ember felszállt, kiszúrták maguknak Gábort, elkezdték bökdösni a kutyát, piszkálni az orrát - mesélte a Blikknek Márk. "Gábor kérte őket, hogy hagyják békén a kutyát, erre az egyik fickó meglökte, majd leköpte. Amikor a védelmére keltem, engem is megütöttek, majd az egyikük kést rántott és Gáborba szúrta. Próbáltam segíteni, Gábor annyit mondott, hogy nagyon szomjas, nem kap levegőt, és meg fog halni..."

www.msn.com/hu-hu/hirek/belföld/kiskutyáját-védte-a-villamoson-halálra-késelt-férfi/ar-BB12cABO?MSCC=1586184246&ocid=spartanntp
Pálinkás Pál
Már mosdatják a cigókat...meg akarta simogatni...nem beszélve arról hogy a tanú máskép adta elő...és kövezzetek meg ,neki hiszek...
Oposit
@Pálinkás Pál: persze már megy a cigányvédés! A végén még ki is engedik, mert fellebeztek az előzetes ellen. Hazamehet majd szépen, mert fajtatárs.
vacsi
"meg akarta simogatni a sértettel együtt utazó férfinál lévő kistermetű kutyát, amit a sértett nehezményezett, ezért szóváltás alakult ki"
Na, megy már a szerecsenmosdatás! Kiderült, hogy a gyilkos valójában egy szeretni való állatbarát, meg akarta simogatni a kutyulit, amit a mord gazdi nem hagyott, nekitámadt. Kénytelen volt önvédelemből leszúrni!
Mint a szerencsétlen Csenge esetében - ezen a kegyetlen, aljas gyilkosságon, és a korrupt bírónő ítéletén a mai napig nem tudtam túltenni magam - , ahol ez az áldott jó lélek talált egy alélt lányt, biztosra vette, hogy meghalt, ezért kegyeletből finoman "belehelyezte" fejjel lefele egy vízaknába, amiben kb. 40 cm víz volt. A szerencsétlen áldozatnak esélye sem volt kijönni, de a bírónő ezt teljesen rendjén valónak találta - el is engedte a szegény gyilkost!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.