Eddig összesen 400 ezer maszkot ajándékozott oda a kormány más országoknak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
Akkor várhatom a beígért 2 darabot a postaládámba... igaz, én csak egy határon belüli magyar vagyok...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
moareka
Itt nincs elég száj hozzá? Mit tetszenek még elkövetni az itt élők ellen?
Málna
Nagyon szimpatikus, ahogy a bajban is ápolják a jó kapcsolatot más országokkal.
simmering73
Itthon meg nincs elég szájmaszk. Az embereknek maguk kell csinálni, mint Észak-Koreában.
teuton
Azert valamit nagyon nem ertek...
Orbanc elöször azt mondta, van eleg naszk, de ha nem, vesznek Kinatol es pozolt a repülös szallitmanynal.
Aztan azt mondta, nincs eleg, varrjon mindenki maga otthon maganak.
Aztan azt mondta, nem is kell mindenkinek, aki nem beteg, ne hordja! (De aki mar beteg, annak meg minek? Ill. miert nincs akkor korhazban vagy karantenban, miert maszkal kint, masokat is megfertözni???)
Aztan azt mondta, visszatartjak, mert kell az egeszsegügynek. A korhazi dolgozok es körzetiorvosok viszont azt mondtak, nem kapnak eleget.
Sztan kiderült, hogy a kinai maszkok olyan gagyi, alkalmatlan selejtek, hogy mar 3 orszag voisszadobta öket. Persze EZT nem hozta le a kiralyi media, csak annyit közöltek ovatosan selyempapirba csomagolva viragnyelven, hogy "nagy a minösegi különbseg"...
Lehet, hogy most ezeket a selejteket ajandekozzak tovabb???
Tessek mondani, ezt hivjak ugye pavatancnak?!
yazo64
Akkor várhatom a beígért 2 darabot a postaládámba... igaz, én csak egy határon belüli magyar vagyok...
Qqberci
Nem lehetett volna inkább Orbánt odaadni?...
Aki Én
@Málna: Azt hallod, hogy a magyar eü dolgozók a mai napig sok esetben védőfelszerelés nélkül dolgoznak? Te buta véglény.. Bosszantóan buta vagy, érthetetlen, hogy miért osztod ezt meg.
Málna
@Aki Én: Nem, nem hallottam ilyenről. Nem unod még a butázást? Ha vége a járványnak, keress fel egy pszichológust, mert mániákusan ismételgeted.:-)
CsipkeRózsa
@Málna: Szájmaszk nélkül is ápolhatnak kapcsolatot.
Málna
@CsipkeRózsa: Igen. Meg szájmaszkkal is.
teuton
@Aki Én: Ha te nem HALLOD az eü-dolgozok reklamaciojat, hogy nincs eleg vedöeszköz, akkor SÜKET vagy. Ha nem OLVASTAD, hogy az Magyar Orvosi Kamara es a körzetiorvosok reklamalnak, hogy ök sem kapnak (eleget), akkor VAK is vagy!!!
Aki Én
@Málna: De, unom. De mit tegyek, ha egyszer nagyon buta vagy? Vagytok itt 3-4-en, akik feltűnően buták és elfogultak a kormánnyal szemben. Mindegy mit, csak ők mondják, ti vakon kajáljátok.
Nagyon bugyuta vagy :(
Aki Én
@teuton: 00:07 Szerintem ezt nem nekem akartad címezni.
Málna
@Aki Én: Ezt értem, ezzel semmi baj, én is hasonlóképp látok itt jópár embert. De te miért érzel minden nap ellenálhatatlan kényszert, hogy ezt közöld is az érintettekkel, amikor tudnod kellene, hogy semmi értelme? Ettől érzed magad valakinek? Lájkokat akarsz? Vagy csak sokszor lebutáztak, és itt próbálsz elégtételt venni?
Na ennek megfejtésére kellene neked egy pszichológus.
Jozefina
Orbán ajándéka, amit elvett a magyarok elöl!!! Ezért nincs elegendő védőeszköz szerte az országban!!!??
illusion
Én is kaptam két maszkot. Egyszer használatosat. 2-6 hónapra.
"Itt van, ne. Ingyé van. Most örülsz, köcsög? Igen? Akkor most húzz a pitába!"
De az van, hogy az a két maszk addig volt steril, amíg ki nem vették a dobozból.
Úgy érzem, ha felvenném, egyből elkapnám koronavírust.
Be fogom kereteztetni és kiteszem a falra, mementóként.

És még kaptam kis pici kézfertőtlenítőt is, ami kb 3 napra elég, egy pár gumikesztyűt, amit felfújtam lufinak, és egy sprayet, amivel dolgokat lehet lefújni. Még sosem fújtam le dolgokat sprayjel, most végre kipróbálhatom.
teuton
@Málna: Ha te nem HALLOD az eü-dolgozok reklamaciojat, hogy nincs eleg vedöeszköz, akkor SÜKET vagy. Ha nem OLVASTAD, hogy az Magyar Orvosi Kamara es a körzetiorvosok reklamalnak, hogy ök sem kapnak (eleget), akkor VAK is vagy!!!
Yoda69
Nyugalom! Csak tovabbtolja a kinai selejtet.
teuton
@Aki Én: Igy van, sorry, felrement. Valasz lett volna annak, aki neked irta a hülyeseget arrol, amit ö allitolag nem hallaott. Ugyanis akiknek nanarcs van a fülükben, nem hallanak es akiknek nararncs van a szemen, nem latnak... A nyaloncok meg semmiröl nem tudnak..
simmering73
"Világjárvány idején, amikor a magyar egészségügyben dolgozóknak és a lakosságnak sincs elég védőfelszerelése és szájmaszkja, Orbán kétszázezer védőmaszkot és tízezer védőruhát ajándékozott a szerb miniszterelnök barátjának, aki a Balkán fasizálásában a legfőbb partnere. Orbán ezt a magyar emberek pénzéből, a magyar emberek védekezésének a hátrányára tette, amivel hűtlen kezelést, a magyar nép elleni bűncselekményt követett el. Neki nem “Magyarország az első” még a világjárvány idején sem, hanem a hatalmi játszmái és az illiberalizmus halálos vírusának terjesztése. Az ugyanis nem véletlen, hogy Orbán éppen Szerbiának ajándékoz: Szerbiában egy orbánista bábkormány működik. Orbán egy világbirodalom fejét játssza a magyarok pénzén, és ezzel bátorítja a többi csóró balkáni országot is, hogy az ő fasiszta hálózatába lépjen be."
nepszava.us/hutlen-kezeles-magyarorszagnak-sincs-eleg-orban-szerbianak-ad-maszkokat/
Aki Én
@Málna: Ne erőlködj feleslegesen. Aki annyira nem érti, nem akarja érteni mi történik körülötte, sőt, másokat, a többséget akarja meggyőzni a butaságairól, az igenis BUTA. Ha kimondom, ha nem. Segítségre neked lennem szükséged, mert normális ember még a saját családjával is kritikusabb, mint te a rezsimmel. Olyan szinten nyomatod itt a szélmalomharcot, hogy az már szánalmas. Szerintem annyiban vagy más, mint mondjuk a fórum lúzere, a Shikari, hogy te meggyőződésből teszed, ő meg fizetésért. Egyik sem jobb persze...
Macskaszem
@Málna: Pedig neked inkább szájkosár járna.
illusion
@simmering73: Ezzel nincs semmi baj. Én például abban hiszek, hogy ha jól akarod csinálni, akkor csináld magad. Nekem ne adjon senki a koronavírusos kezével szájmaszkot. Főleg a postás ne, aki mindig kétszer csenget (kivéve, amikor nem).

Én olyan szájmaszkot csinálok, hogy megfulladsz tőle, mert levegőt sem kapsz. Ennek az az előnye, hogy legalább nem a koronavírusba halsz bele.
.
illusion
Lélegeztetőgépet is tudok csinálni egy leselejtezett szobabringából, egy tescós szatyorból, meg egy kis darab slagcsőből.
illusion
Na jó, nem, mert ez nem lélegeztető gép, csak lélegzést segítő gép lenne.
Most lebuktam :(
Sajnálom :(
Jozefina
Hát ez a megdöbbent, hogy a magyar emberek elől veszi el orbána védőeszközöket és ajándékozza nagylelkűen a csahosainak!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.