SOS! Van kiút a válságból-szent Korona Bank ... folytatása... És itt jön a lényeg, amivel minden ember megmentheti magát az éhhaláltól az az, hogy ezzel egyidőben a kormányzó bevezette a feltétel nélküli alapjövedelmet, aminek összege: havonta 2000 Szentkorona (Stk) ami 400. 000 Ft-nak felel meg. Ahhoz, hogy ezt az összeget megkapjuk, regisztrálni kell a Szent Korona Bankba: http://apostolimagyarkiralysag.hu/stk/bank.php .\n\nMinden 18 évét betöltött Magyar állampolgár regisztrálhat, de kiskorúak is, ők ennek az összegnek a felét kapják meg. A Szent Korona Bank csak a neten használható, a Szentkorona egy virtuális pénz, nyomtatni nem lehet. Ez azért fontos, hogy minden pénzmozgás látható legyen a bankon belül, kizárva ezzel a pénzmosást, vagy bármi más illegális tevékenységet. Kérdezhetik sokan, hogy hol fogadják már el a Szentkoronát? Hol lehet vele fizetni? Kenyeret lehet rajta venni? Válasz az, hogy elsősorban nekünk magunknak kell elfogadni.

Forrás: youtu.be
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Már vártam a megoldást... remélem szarbángeci cseléd takonyárpi is jön hozzá az egész kontinensem sem lévő vitrinjével, az idióta tolvaj hazaáruló patkány...
Pálinkás Pál
Ezt valami gyógyóban forgatták??? ennek a komának fingja nincs semmiről...
simmering73
Új bemondó van az m1 álhíradójában. Hát nem semmi a vén gc. A Németgyerek tanulóinas lehetne mellette. El kellett kapcsolnom a csatornát. Ezt a faszit tuti a seggén keresztül lélegeztetik,mert levegőt nem vett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.