Gyorsított eljárásban ítélték el azt a 30 éves újpesti hajléktalan férfit, aki a nyugdíjasoknak fenntartott idősávban akart vásárolni, s amikor nem szolgálták ki, bántalmazta az egyik idős vásárlót és a bolti eladót is – közölte a Fővárosi Főügyészség kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a férfi március 29-én a 65 év felettiek délelőtt 9 óra és 12 óra közötti élelmiszerbolt-látogatási idősávját megszegve sört, valamint chipset próbált vásárolni egy újpesti kisboltban.

A bolt eladója figyelmeztette a férfit, hogy délelőtt nem vásárolhat, aki ennek ellenére a kiválasztott termékeket levette a polcokról, majd fizetni próbált, de a pénz elfogadását a bolti eladó megtagadta, mire a férfi szitkozódni kezdett.

Ezt hallotta meg egy boltba belépő időskorú vásárló, aki kérdőre vonta a vádlottat, mire ő a nyugdíjas férfit három alkalommal tenyérrel arcul ütötte és közben a polcokról több terméket a földre sodort.

A bolti eladó a megtámadott vásárlója segítségére sietett, mire a vádlott őt is arcul ütötte, amitől az eladó az egyik polcnak esett.

A magáról megfeledkező férfit a többi vásárló fogta le és vitte ki az üzletből.

A kerületi bíróság a büntetett előéletű vádlottat – távmeghallgatás útján – 90 nap elzárásra ítélte. Az ítélet jogerős és végrehajtható – áll a közleményben.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Ez csak a kezdet!!! És mennyiről nem szerzünk vajon tudomást!!!???
Dr plágium
Távmeghallgatás...A 90 nap elzárás szintén a távolból lesz?
Pálinkás Pál
ez egy isten barma..mint az aki továbbra is fenntartja ezt a hülye rendelkezést...bőven elég lenne 10-12-ig...és hétvégére feloldani...a szakma is ezt javasolta,ezért természetesen nem fog megtörténni!!!
Gyütt Mönt
Ha fidesz szimpatizáns, az enyhítő körülmény.
Zsopiale
Ezt meg kell tanulni kérem, ha eddig nem sikerült... magyar ember, ha sört akar, és most akarja, akkor azt akadályozni bazdmeg, ÉLETVESZÉLYES!!!
vacsi
@Pálinkás Pál: A 9-12 órás idősáv nagyon jó (én ugyan ezt sem veszem igénybe) Így a fiatalabbakra 8-10 óra jut, előtte és utána is. De egy hajléktalan sörért, meg chipsért verekszik - öreget, és egy nőt üt meg?! És ezeknek adnak most lakást?! Hát, gratulálok!
A 90 nap meg szégyenletes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.