Halmosi Zoltán az országos kórházfőparancsnok szerint több kórházvezető tett feljelentést és több büntetőeljárás is folyamatban van.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nincs belőle elég, mindenki úgy szerez, ahogy tud. Még az is lehet, belső körökben van a tolvaj, mert fél, hogy egyszer volt, hol nem volt, aztán mehet a 24 órás robotra egy szál 4 órás maszkban. A katonák mire vigyáznak amúgy?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Nem ártana a miniszterelnökség és társult intézményei fölé független KOLOSTORPARANCSNOKOKAT kinevezni, hiszen 2020-ban 1230 milliárd froncsi kacskaRINGÓS ÚTJÁT is követni kellene, hogy mi, mennyi válik narancsköddé!
.
Bazi nagy lóvé!
CsipkeRózsa
A katonaság mit csinált addig, amíg ellopták a készleteket?
illusion
Aha. Hiszi a piszi, aki elhiszi.
Hol a pitában van az a rengeteg védőfelszerelés, ami ömlik az országra, amiből annyi van, hogy mi adunk másoknak, de valahogy mégsem jut elég az egészségügybe.
Ki lopja el. Ki kereskedik vele? Hol? Mikor?

Miért van az az érzésem, hogy ez felsőbb utasításra történik?
Nem katonai felsőbb, hanem politikai felsőbb - önigazolás gyanánt, magyarázva a bizonyítványt.
Budapest már régen nem hisz a fideszes politikus könnyeknek

Orbánt 2022-ben el kell zavarni, és utána felelősségre kell vonni. Csúnyán.
kereső
31 millió maszk érkezett az országba -mondta toprzék Hol vannak- már minden magyarországi lakosnak kéne lenni legalább egy ajándék maszknak a kormánytól. Az egész ország maszkot varr- a raboktól kezdve mindenki- háziorvosoknak, mentősöknek, ápolóknak. Hol vannak a beérkezett maszkok? raktárban- készen arra, hogy kiosztásra kerüljenek a "nemzettestvéreinknek"? Itthon meg azoknak sincs, akiknek élet-halál kérdése a megfelelő védőfelszerelés? Hogy lehetséges az, hogy a bizonyitottan fertőzöttek több mint 10 %-a egészségügyi dolgozó? Kinek a felelőtlensége!!!ez?
CSAK A FIDESZ!!!= orbán.
esione
Meg néhol a csap és a wc-deszka is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.