Fake news, brüsszelezés, Orbán-csomag, maszkviselés koronavírus idején. Kiderült az is, nem egységes a becstelenség megítélése.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Embert? Mikor számitott orbánnak az ember? Soha.
CsipkeRózsa
"Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára közölte, ha már becstelenség, akkor a DK elnöke volt az, aki több százmilliós osztalékot vett fel a cégéből, ő érkezik elkobzott villából és ő intézett a saját cégének kedvezményes áramot miniszterelnökként. Felsorolta a már korábban, illetve hétfőn bejelentett intézkedéseket, majd szóvá tette, hogy azok javasolnak nyugdíjkiegészítést, akik korábban elvettek 2,4 millió nyugdíjastól egyhavi juttatást."

A DK vezetője nem a lopott pénzekből vette fel az osztalékot, mint a meggazdagodott fideszes politikusok a mi pénzünket lopták, különféle megnevezéssel.

A kedvezményes áram nem a DK vezetőjének az üzeme kapta, hanem minden érintett cég.

A villát nem lopták, azt Dobrev Klára v. Apró Piroska megvásárolta, mint a legtöbb bérlakást a 90-es években mások is megvehettek.

Az egyhavi juttatást a világválság miatt kellett megszüntetniük Bajnaiéknak, amit ők adtak, amikor lehetett. Az Orbán kormány nem adta vissza, pedig volt tíz évük rá. Most talán csöpögtetve "felépítik" megint a 13. havi nyugdíjat.

Még jó, hogy azt harsogja a fidesz kormány, hogy a vírusjárvány alatt ne a politikáról vitatkozzanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.