Több mint 116 millió maszkot rendelt a magyar kormány, ebből 31 millió már megérkezett. Szijjártó Péter külügyminiszter tájékoztatásából az is kiderült: segítettek Karácsony Gergelyéknek is 65 ezer maszkkal, és az ellenzéki fővárosi kerületeknek is.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Ellenzéki kerületek...
Azt hiszem, ehhez nincs mit hozzáfűzni. :(
görbetükör
Ellenzéki kerületek...
Azt hiszem, ehhez nincs mit hozzáfűzni. :(
Veleda
Mert a kormánypárti kerületekben nincs korona vírus. Nem vásárolt letelepedési kötvényeket. Vagy már előtte kiguvadt, megdöglött, szétporladt, stb
CsipkeRózsa
@Veleda: Régen jártál a propeller.hu-n.
Veleda
Bizony régen. Nagyon meguntam a halfarok hülyeségeit, aztán leléptem. Most meg alig tudtam belépni, mert elfelejtettem a jelszót. De azért sikerült:)) Te nagyon szorgalmas vagy:))
kereső
Mert egyébként kinek rendelték 116 milliót, hogy külön ki kellett hangsúlyozni a "segitséget". Milyen segitséget topoorzék- ottan nem magyar emberek laknak, élnek? Azon kerületek lakói nem fizetnek adót- ami közpénz, amiből kifizetitek a 116 millió maszkot? Nem értem. Kegyet gyakoroltok magyar emberek felé, akiknek a pénzéből gazdálkodtok-és éltek ti is? Micsoda beszéd ez a magyar kormány egyik tagjától? Vagy osszátok az aranyszájú ötöskétek véleményét, hogy aki az ellenzékre szavaz, az nem is ember, és főleg nem magyar?Nahát, nahát- ezt azért nem felejtjük.
lampa laz
Ez a mocsok patkány beismerte, h a környező (balkán) országoknak osztogatják a védekező felszereléseket ami minket illetne. Ezért nem lehet kapni, vagy csak méreg drágán, mert ezek a retkes tolvajok tovább adják, gondolom felárral. De ez lenne most a legkevesebb, ha az ország minden lakosa el lenne látva a legszükségesebb védekező eszközzel. És mindezt már megint a migránsokra hivatkozva. Nem tudnak még ebbe a rohadt helyzetben sem lekattanni a migránsozásról. Orbánnak volt pofája azt mondani a minap, h azért nem kötelező a szájmaszk, mert nem tudja garantálni, h mindenki hozzá tud jutni. Ezekután csak azt tudom kívánni neki, h kapja be azt a rohadt covidot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.