Miből fedezzük a koronavírus elleni védekezés költségeit? Mekkora összeget fordítottunk eddig védőeszközökre? A pénzügyi akciócsoport munkájának legújabb fejleményeit ismertette Varga Mihály.

Címlapkép: Facebook/Varga Mihály

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
" pénzügyi akciócsoport "... Szánalmasok vagytok, Miska.
RonaGyuri
Mityuka! Elég lenne,, ha egy részét visszatennétek amit elloptatok! =))
namihami
Leginkább a multik és ezáltal közvetve, a mi (legújabb) megsarcolásunkból. A rájuk kirótt ""Orbán-tized"" egy kanyarral, de a mi zsebünk.
Eladott Ország
Orbán uralmának egyik, ha nem legfontosabb alapja, a törvényesen ellopható pénzek mennyisége. Ha ez lecsökken, megbicsaklik, sőt, talán össze is omlik az eddig stabilnak tűnő maffia. A szárnyaló gazdasági környezet ellenére, az elmúlt években, sikerült az országnak az utolsó előtti helyre leküzdeni magát az Unióban, akár gazdasági, akár szociális, egészségügyi téren. Ha most ekkora volt a visszaesés, mi lesz itt, ha nem olyan szárnyaló a gazdasági környezet a világgazdaságban. Ahogy látom, a mi kuszaszemű jegybankelnökünk meg a török jegybank útját járja, akik a szándékosan alacsonyan tartott kamatokkal, szépen kinyírták a nemzetthy valutájukat. Ott Erdogan szultán rokona, volt a bankvezér, itt a fénylő csillag jobbkeze. Gondolom, azzal törli a hátsóját. Ezeknek a fideszférgeknek (a csutigecivel az élen) LÉTELEMÜK A HAZUGSÁG! SOHA, SEMMIBEN NEM MONDANAK IGAZAT. Miért PONT MOST TENNÉK?
tudode
Azon túl, hogy katasztrófája az országnak az, hogy elsőbbséget élvezett a HATALOM, és a PÉNZ tekergetése, betonszarkofágok építése, a mindenkori kormánynak nem csak előrelátásból, az előre nem látható KATASZTRÓFA ALAPOT is készenlétben tart a váratlan természeti katasztrófák kezelése céljából:
.
Erről szól az alábbi videóban a képviselőasszony összefoglalója:
.
www.youtube.com/watch?v=AOClVrFghnE
.
Elképesztő az, hogy többet költöttek, fordítottak időt arra a konzultációra, amely az ország szégyene amiatt is, mert várta őfélesége a sültgalambot, nem számolva azzal, hogy a TERMÉSZET az úr, és időnként lecsap az elfajzott világra!
ómió
Szóval, IMF hitel nyista. Ja, azt majd a Böszme! Meg utána zsebesdit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.