Orbán Viktor miniszterelnök az összes szempont és a szakértők figyelembevételével dönt a szombaton lejáró kijárási korlátozás után szükséges további lépésekről – hangsúlyozta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, a kommunikációs akciócsoport vezetője szerdán az M1-en.Kovács Zoltán: Orbán Viktor dönt a további lépésekről
Fotó: koronavirus.gov.hu

Kovács Zoltán hozzátette: az adatok és a személyes érzékelés is azt mutatja, hogy

szerdán már-már egy normális napnak megfelelő forgalom volt az utcákon, és "ez nem egy jó jel".

Az utóbbi napokban fellazult a kijárási korlátozás betartásával kapcsolatos rend, és "ez valószínűleg tükröződni fog a számokban is" – mondta. Az államtitkár közölte: a koronavírus miatt két hete bevezetett korlátozás szombati lejárta előtt

Orbán Viktor miniszterelnök az összes szempont és a szakértők figyelembevételével hozza meg döntését "a végleges intézkedésekről".

Ez nagyon nehéz feladat – jegyezte meg a húsvéti ünnepre utalva.

Kovács Zoltán emlékeztetett arra is, hogy a szerdai kormányülésen Orbán Viktor meghívására Karácsony Gergely főpolgármester és Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke is részt vett, és megosztotta gondolatait a kialakult helyzettel és a szükséges intézkedésekkel kapcsolatban.

Karácsony Gergely a kijárási korlátozás egy hónapos meghosszabbítását javasolta, Szita Károly pedig "szíve szerint szigorítana is"

- idézte fel.

"Ezeket mind-mind figyelembe kell vennünk" – folytatta Kovács Zoltán, aki érthetőnek nevezte, hogy több kisebb – köztük Balaton-környéki – önkormányzat is próbálja lebeszélni az embereket, hogy az ünnep alatt településeikre látogassanak.

Az államtitkár azt is megjegyezte: bár a kormány kezdettől együttműködésben gondolkodik, az ellenzék azonban nem volt partner abban, hogy egységes döntés születhessen a különleges jogrendről és a gazdasági intézkedésekről.

(MTI)

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ki más dönthetne? Ő most élet s halál ura! Igaz, eddig is mindenben ő döntött, a kormánytagok csak rábólintottak, de legalább a látszatra még adtak egy hangyafülnyit. Mikor érdekelte az ellenzék véleménye és egyetértése???
Sok, sok évtizede valaki már mondta: "Mindent meggondoltam, mindent megfontoltam!" Az eredményt ismerjük!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zsopiale
Egy ember, ráadásul egy idióta náci hazaáruló anyabaszó patkány NEM DÖNTHET EGY ORSZÁGRÓL ÉS NÉPRŐL BAZDMEG... tudom hogy lázadásról és annak leveréséről álmodozik ez a zömök hitlerparódia, csak éppen az előbbi biztos lesz, az utóbbi meg csak a beteg elméje vágyálma...
Sámannus
Pont a siketfajdok hablatyolnak jó szándékról, akik az üvöltözésüktől gágyúlnak meg.
Józsipapa
" a kormány kezdettől együttműködésben gondolkodik " - ez az elmúlt hónap legnagyobb hazugsága !!!
( és az elmúlt 10 évé is !!! )
Oposit
Ez az ember annyira undorító!

De tőle jobban már csak a gazdája.
Zsopiale
@Pegero: Mármint a kurva anyádról beszélsz... értem, semmi baj... mivel értelmi fogyatékos vagy jól láthatóan, ezért elnézzük neked kretén seggnyaló troll a kurva anyád...
verőce21
"Dőreség lenne azt mondani, hogy meg lehet állítani a vírust!" - Kovács
Nessy
Ki más dönthetne? Ő most élet s halál ura! Igaz, eddig is mindenben ő döntött, a kormánytagok csak rábólintottak, de legalább a látszatra még adtak egy hangyafülnyit. Mikor érdekelte az ellenzék véleménye és egyetértése???
Sok, sok évtizede valaki már mondta: "Mindent meggondoltam, mindent megfontoltam!" Az eredményt ismerjük!
colibri
Nem elég, hogy írnak róla, de miért kell még mutogatni is ezt a Kovácsot? A gyerekek megállnak a fejlődésben, ha meglátják, tényleg nem kellene a képét is idetenni.
peterkelemen
Igen így szokás ezt a diktatúrákban különösen. A pszichopata népirtó Orbán Viktor fog dönteni egyszemélyben. Na akkor annyi a magyaroknak.
csak úgy....
állítólag,orbán viktoron kívül mindenki hülye magyarországon!
polar450
Szóval Orbán dönt! Eddig is így volt!

2020. január 9.-e utáni napokban akkor miért nem döntött március 11.-éig?

AZ UNÓ TÁJÉKOZTATOTT IDŐBEN
hu.euronews.com/2020/04/07/egeszsegugyi-eu-biztos-minden-allampolgarnak-felelossege-van-a-virus-terjedesenek-lassitas
Egészségügyi EU-biztos: "Minden állampolgárnak felelőssége van a vírus terjedésének lassításában"
Európa egyik legnehezebb megpróbáltatásán megy át. Az EU a koronavírus-járvány epicentruma, ami az egészségügyi rendszereket a végsőkig próbára teszi, az egész kontinens karanténban van. Ma az EU koronavírus válságcsapatának egyik vezetőjével, a ciprusi biztossal, Stella Kyriakidesszel beszélgetünk.

Maria Psara, Euronews

"Köszönöm, hogy itt van az Euronews-on. A vírus eleinte csak Kínát érintette, de hamar megérkezett Európába. Miért nem látta senki, hogy ez fog történni?"
Stella Kyriakides egészségügyi EU-biztos
"Tudatában voltunk, hogy a vírus elterjedt Kínában, emiatt már nagyon korán elkezdtünk készülni érkezésére. A figyelmeztető rendszert már január 9-én mozgósítottuk. Ez a rendszer az elejétől kezdve jelezte, hogy lehetséges: a vírus messzebbre fog terjedni. Szóval már az év elejétől, januártól kezdve kapcsolatban álltunk a tagállamokkal, amelyeknek információt dtunk arról, hogyan készüljenek, és arról, hogy valószínűleg ez a helyzet vár Európára is."

Az Orbán-banda mulasztott és most másokra mutogat!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Üzenni a köpcösnek?

reménytelen és értelmetlen; fel sem fogja, de ha van is olyan része, amit mégis, akkor büszke rá

Mottó:
„Ha Ön nem képes segíteni nekünk
akkor legalább tartózkodjon az akadályozásától”

„guidance to governments on respecting human rights, democracy and the rule of law” a címe annak a Javaslatcsomagnak, amit az Európa Tanács főtitkára, Marija Pejcinovic Buric adott ki az európai kormányok számára, miként tartsák tiszteletben az emberi jogokat, a demokráciát és a jogállamiságot a koronavírus-járvány idején.
Egyik legfontosabb eleme, hogy „A kormányoknak a rendkívüli rendeletek kiadására vonatkozó hatásköre nem vezethet a korlátozás nélküli felhatalmazáshoz, a válság miatt szükség ugyan lehet viszonylag széles jogalkotási küldöttségekre, de úgy, hogy ne legyen lehetőség a visszaélésekre.”!
Az elemzők szerint – bár nem nevesítette, de – Magyarországnak is figyelmeztetést fogalmaz meg. Ami – lévén Magyarország az praktice Orbán Viktor – tipikus falra hányt borsó. Reménytelen vállalkozás, mert nem és/vagy félreértelmezi, s ha véletlenül fel is fog valamit belőle, akkor büszkén harcol! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ez a cím egy kicsit elgondolkodtatott,

s ha már s derék szerző nyelvészkedett egyet – okkal – én is megteszem

A fizetős HVG „Védelmi pénzosztás: Matolcsy újra elemében érezheti magát” címmel közöl egy érdekes cikket. A cikk egy pontján a szerző szóvá tette, hogy „Európai Unióból Érkező Járvány Elleni Támogatások Alapja” kifejezést, persze nyelvhelyességi szempontból. Pedig igazán nem zárható ki, hogy komolyan így gondolják, vagy legalább is ezt fogják sulykolni! =))
Bár a szigorú szabályok szerint nem félreérhető, de nekem a „Védelmi pénzosztás” azért meglehetősen pikáns szóhasználat. Különösen azért, mert a kezelési pénzek egy jelentős része (pontosabban a forrása) a maga módján gyanúsan hasonlít az un. védelmi pénzek intézményére! =))
verőce21
Az ellenzék szerint a problémákra egyedüli megoldást jelent, ha az állam a jelenlegi krízishelyzetben alapjövedelem címén kezdene el valamilyen pénzt önteni az emberekhez.
Pálinkás Pál
@verőce21: a probléma megolodása elsősorban az lenne,hogy eltűntetni a fideszt még a polkitika palettájáról is!!!
Clavigo
@verőce21: Szerintem a megoldás az lenne,,ha Orbánt meg a hozzáértő Kondáját eltakarítanák a náthás picsába...
tudode
Más lenne a falusi gyerek fekvése, ha nem vetkőzte volna le szügyig a tisztességét, és csak a neki rosszul álló közjogi méltóság láttatja, hogy van az országnak egy nemisminiszterelnöke, olyan cifra!
.
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg&t=3s
.
Vajon megérti-e, hogy a koronavírus nem válogat a dicsőséges nagy urak között sem!
.
Clavigo
@verőce21: Most is öntik a pénzt,,a " kínai " vasutba,,,( is ),,,Ja,,az teljesen rendben van..
ómió
Pedig Böszmefi már hogy várja az újabb "elkúrtuk" lehetőségét!
Gyütt Mönt
Egyáltalán nem kéne várnia, bőséges a választék. Válogathatna benne, mint tyúk a kendermagban. Titkosítják a kínai hitellel épülő vasutat, a külügy számára új gépkocsi flottát finanszíroznak, Mészáros gázvezetéket fektet, balatoni kikötő fejlesztés, stb
polar450
@ómió: Kínban vagy nyalonc, hogy visszafelé mutogatsz 11 évet?
Clavigo
@ómió: Nem kell aggódnod,,kretén ".. A Gazdaállatod rendesen " lapjára bassza " ezt az országot.
nezelodo
Nem kell bántani a pocakos vezénylőtábornokot! A vírus hozta el neki élete nagy lehetőségét, és neki valóban boldog lehet a húsvétja. Pedig már régóta volt mutatója a sikereknek, pl a tempósan felugró Euró árfolyam.
Nessy
@nezelodo: Ez legyen élete legnagyobb és egyetlen öröme!
Qqberci
A csutkány utolsó pillanatban akarja megmondani a Zembereknek, hogy mit csináljanak a hosszú hétvégén. Aztán majd csodálkozik, hogy sz@rnak bele...
ómió
@polar450: Bolsinyomi! Te makogsz, aki 50 évet mutogat vissza másokra? Vagy a kreténfajtádnál az az "alap"?
ómió
@Clavigo:Azt megtették már 2010-re az efftársaid, bolsi nyomorék! Egy pénzügyi, gazdasági romhalmazt hagyva maguk után!
verőce21
@Clavigo: (09:04) Az sincs rendben, sajnos. Már túlságosan sokba kerül, amit a kínaiak ingyen is megcsináltak volna, csak hozhassák az áruikat...

Kici, occó lett volna, és nem a mienk!
verőce21
@Clavigo: Hogy kit kellene eltakarítani a "náthásba", nekem erről más a véleményem! :)
Nessy
@verőce21: Kinek a pap, kinek a papné! :-)) Képzeld el, ha mindenki egyforma lenne, ugyanazt mondaná, milyen unalmas lenne az élet! :-))
Varietas delectat! mondák pár ezer évvel ezelőtt is!
verőce21
@Nessy: Képzeld, ha egyformát írna itt mindenki! :)

Kit gyönyörködtetnénk akkor?
Attól tartok, akkor is csak a politikusokat röhögtetnénk! :)
polar450
@ómió: Matekból is buktál?
2020 ból vond csak ki az 1989-et? A eredmény 50 lenne? Sötétek gyöngye...
nezelodo
@polar450: Elakadt a kb. ötven évvel ezelőtti vidámpark "lökd meg a kecskét" számlálójánál.
Nessy
@verőce21: Igazad van! Mélyen egyetértek! :-))
Eladott Ország
@Pegero: Itt vagy már megint te végtermék az evolúció szégyene, te fideszes szellemi vakondtúrás csillagos eget súroló világítótorony a sötét magyar éjszakában. Sztoikus bölcselőket megszégyenítő mélysége az elmének. Nincs nagyobb dögvész egy államban mint a vallási buzgalom erkölcsösség nélkül!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/82376154_114003116800457_833627365169954816_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ohc=7IbuX5chjr4AX-QPfxT&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=587f7c8b0f9db681bf4a6515edf7bd84&oe=5E92597A
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/90621638_1566050346891918_4964943376261578752_n.png?_nc_cat=105&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=DhI2wnfCad0AX-g4gKP&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=1160c803fd6921ce1328f930f15237e8&oe=5EB52A90
Zsopiale
@Pegero: Mit rajtázol agyalágyult...? TE olvastad el... XD
36
Remélem este 6-tól, reggel 6-ig kijárási tilalom lesz. Legalább a Húsvétra.
Zsopiale
@Pegero: Én toleráns vagyok, szóval nem ítéllek el hogy buzi vagy és ezt szeretnéd... de én inkább szépséges hölgyemények cicijét szoktam szopkodni legfeljebb... (bár ha te is az vagy, az más, akkor vállalom) :D
Zsopiale
Nem nézem a nyomorult linkjeid fogd már fel végre... és senki más sem...
ómió
@polar450: Neked mindig el kell mondani, hogy a 30-40-50 évvel ezelőttiekben élsz? Tételesen? Annyi eszed nincs, mint a kijáró disznónak, hogy ezt észrevedd?
ómió
@Kookas:Nem lopom el a bolsi "kenyeredet"!
ómió
@durbincs: Ezek? A szarból mindenhonnan!
polar450
@ómió: Tanulj tinó, ökör lesz belőled!

FIDESZ KOMMUNISTÁK
Orbán Viktor - KISZ titkár
Orbán Győző - MSZMP tag Párttitkár
Balogh Gyula - MSZMP tag
Bencsik András MSZMP tag Munkásőr
Bihari Mihály MSZMP tag
Boros Imre MSZMP-titkár, III/2 együttműködő D-8
Boross Péter - MSZMP tag
Chikán Attila - MSZMP tag
Csintalan Sándor MSZMP és MSZP tag, jelenleg a Fidesz és a HÍR TV ideológiai támasza
Schmitt Pál: MOB tag, volt MOB elnök, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora, nagyon szorosan együttműködőt a kommunistákkal
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Fónagy János - MSZMP tag
Fritzc Tamás -- KISZ KB lapjában szerkesztő, vezető.
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Id. Pokorni Zoltán - III/3-mas SZT tiszt
ifj.Pokorni Zoltán MSZMP -tag
Hoffmann Rózsa – MSZMP tag
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő
Kerényi Imre: MSZMP alapszervezeti titkár
Kövér László: KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 együttműködő
Mikola István - Hazafias Népfront
Orbán Viktor apja párttitkár, Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Pozsgay Imre MSZMP PB és KB tag (MSZMP csúcsvezetőségének tagja)
Rogán Antal – KISZ-titkár
Schmitt Pál MSZMP-tag
Stefka Istán -- MH volt főszerkesztőja MSZMP-tag , munkárőr
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Szita Károly: III/III együttműködő
Szűrös Mátyás MSZMP KB tag
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Varga Mihály - KISZ titkár
Vonza András - MSZMP tag
Eladott Ország
@Pegero: Amíg fidesz van jövő nincs! " A mai nap álláspontja szerint ez a nagy szaros helyzet!"
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/68304525_10212437330447908_5183399113881812992_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_oc=AQkfc5Cg8hjlDQsaSUapHCUbpAFPDA_OwLis4X17ck41TGWBa1VfsR9xSRZOVAx1aIA&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=01aad6894eddc8d3ef6d4d04a9f433c0&oe=5DDF51C4
Egyéni fogyasztás, (AIC) az EU átlag %-ban (PPS, 2018)
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/79383254_3505797342795453_8040035064211308544_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ohc=kBcUKtUzCYYAQk5IPbBMI18qilBbSQ-RuSI1qjgtyqgrd2mhuOlCN5JOA&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=53aece471ba52f4109d4759566c7b77c&oe=5EB3B191
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/89472559_1345302385678747_202393650854887424_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=FuPHqDstm2YAX9xb-7G&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=b23df28ee25eb95a3b5673e1140b9946&oe=5EAB0BE4
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/83519064_133826854763781_3819048073078767616_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ohc=Abv_anxAt10AX_QOYa3&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=bd51a2420354c0eeb9ff9e0a16df70ff&oe=5ECE22A5
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/90356684_1351189478423371_486965844446806016_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=MiDCyV_8p78AX8twkfD&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=39a9ce3913de36ab34f69b4320985a2e&oe=5EAC0F73
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/90428630_1351189978423321_4368751707409088512_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=r7rvVFNTuKAAX_rzsWw&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=5497b00484c0fe1f8d45bd2f0a4405d3&oe=5EAAB21D
Vásárlóerő mértéke: "ne csak anyád tudjon róla!"
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/71969409_3279776465397543_4186761590751625216_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=CCUTjqv5euQAX9EN3Kw&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=1d02c1584869ebfef65e84faee2dff72&oe=5EB52440
ómió
@polar450: 200 éves listád - esetleg - nincs, szopóska? A mai efftársaidét tedd közzé, köztük magaddal, faszszopó! Az az aktuális! Vagy az "mozgalmi titok"?
polar450
@ómió: Mit összeszenvedsz, nyalonc, a 30 éves nem elég friss?
Beletrafált a pofádba, mi?
ómió
@polar450: Te szenvedsz, szopika! Még az aktuálisat se tudod "kiszenvedni"? Csak a bolsi aljaskodásra, hazudozásra "fussa"?
polar450
@ómió: Tanulj tinó, ökör lesz belöled!

FIDESZ KOMMUNISTÁK
Orbán Viktor - KISZ titkár
Orbán Győző - MSZMP tag Párttitkár
Balogh Gyula - MSZMP tag
Bencsik András MSZMP tag Munkásőr
Bihari Mihály MSZMP tag
Boros Imre MSZMP-titkár, III/2 együttműködő D-8
Boross Péter - MSZMP tag
Chikán Attila - MSZMP tag
Csintalan Sándor MSZMP és MSZP tag, jelenleg a Fidesz és a HÍR TV ideológiai támasza
Schmitt Pál: MOB tag, volt MOB elnök, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora, nagyon szorosan együttműködőt a kommunistákkal
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Fónagy János - MSZMP tag
Fritzc Tamás -- KISZ KB lapjában szerkesztő, vezető.
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Id. Pokorni Zoltán - III/3-mas SZT tiszt
ifj.Pokorni Zoltán MSZMP -tag
Hoffmann Rózsa – MSZMP tag
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő
Kerényi Imre: MSZMP alapszervezeti titkár
Kövér László: KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 együttműködő
Mikola István - Hazafias Népfront
Orbán Viktor apja párttitkár, Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Pozsgay Imre MSZMP PB és KB tag (MSZMP csúcsvezetőségének tagja)
Rogán Antal – KISZ-titkár
Schmitt Pál MSZMP-tag
Stefka Istán -- MH volt főszerkesztőja MSZMP-tag , munkárőr
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Szita Károly: III/III együttműködő
Szűrös Mátyás MSZMP KB tag
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Varga Mihály - KISZ titkár
Vonza András - MSZMP tag

Még mindig nem megy?
ómió
@polar450: Mindig csak a hajdanában voltak? A mai efftársaidat talán szégyelled, szopika? Amúgy nem csodálom!
kokopelli
@polar450: sokan még nem értik,hogy az egykori MSzMP és a FiDESz 180°-ot, azaz hátra arcot jelent!
Ne vesztegesd az idődet rájuk! Az a skizó, akinek még az apja is vöröset lehelt ki,az lett a legnagyobb de-
mokrata? Na ne!! Nevess rajtuk,mert meggyőzni úgysem lehet őket!
Egy idő után úgyis átmennek ventillátorba! (;-))
simmering73
Mi lenne veletek, ha Orbán nem lenne. Rögtön teleszarnátok a gatyátokat, mert önálló gondolkodásra képtelen bábok vagytok.
polar450
@kokopelli: Szórakoztat az izmozása a tényekkel szemben!
Eladott Ország
@Pegero: www.youtube.com/watch?v=kQld6YVgmDs&feature=youtu.be
"Joga van a népnek elkergetni a kormányt" - mondta OV 2007 március 15.-én. Most kivételesen egyetértünk
ómió
@polar450:Én mutassam a te tetübandádat, nyomika? Te vagy köztük, te ismered őket! Pont olyan degeneráltak, mint te!
polar450
@ómió: Amire hivatkozol, azt illik bizonyítani, majom, de erre képtelen voltál eddig!
Mire vered a taknyod?
ómió
@polar450: Mit kell a köztudotton "bizonyítani", tetüfi? Gyuri gazdátok két szál gyufát nem tett még keresztbe életében! A milliárdjait - ezt mindenki tudja (te agyilag erről is "lemaradtál"?) - mások megkárositásával, kifosztásával "kereste"! Erre vered a taknyod, szarkupac? Valami ütősebb nincs?
polar450
@ómió: -Hol a listád, majom?
- A "mindenki tudja" nem bizonyíték!
- Miért nem vagy képes bizonyítani a hazugságaidat, cicafiú?
- Azért, mert kínos hazugságok?
Örök vesztes vagy!
illusion
Hogy lehet így felöltözni - ráadásul durva sok pénzből?
kokopelli
@polar450: Lassan megvárják "ezek",hogyha ß@rniok kell,akkor is "pajtavajdájuk" határozza meg
az időpontot! Az óvoda egy felsőoktatási intézmény mellettük!..."Orbán Viktor eldönti"...(;-))))))
cikicakk55
@verőce21: április9 08:32

Nem önteni kéne a pénzt munkájukat nem önhibájukból elvesztőknek hanem segítséget nyújtani nekimlegalább annyit,hogy ne éhezzenek,legyen valami kis jövedelmük. Lehet ezt úgy is adni,hogy bizonyos mértékig kamat mentes kölcsön. Reméljük 2-3 hónapnál tovább nem tart a vírus miatti üzem és gyár bezárások,így vissza kerülhetnek a dolgozók.Az addig kapott összeget,természetesen nem irreális havi átlagban vissza fizetnék. Így jól járna a dolgozó és az állam is vissza kapná a pénzét. Magyarországon kívül minden ország támogatja a munkájukat elvesztő embereket anyagilag.A fizetésük 60-70-90,de van,hogy a 100% -ot is. Persze azok az országok meg tudják tenni,mert ott nincsenek feleslegesen épített stadionok,nem emelik a képviselők,államtitkárok,miniszterek fizetését évente 3x. Ott nem egy csokorra való vállalkozó kapja 3x-os feláron a kiírt tendereket. Ott persze,hogy jut ilyenre is. Nálunk el megy minden pénz a holdudvarra és a határon túli magyarok támogatására. Itthon meg egyre több a mélyszegény. Szóval Magyarországon semmi nem az aminek Orbán próbálja elhitetni az Unióval és az ország népével. Lesz ennek böjtje,mert akik elvesztették a munkájukat,azoknak már nincs veszíteni valójuk és ha azok elindulnak és csatlakoznak hozzájuk azok is akiknek más bajuk van a kormánnyal,akkor hiába a TEK, a katonaság, a rendőrség. A golyóálló mellény sem véd meg mindentől. Volt már egy pár ilyen miniszterelnük a világban aki túlfeszítette a nép türelmét.
cikicakk55
@ómió: A " Böszmefi" 8 év alatt nem baszott el annyi pénzt a közösből és az Únió által küldött pénzből mint Orbános fél év alatt.
cikicakk55
@Nessy: április 9. 10:49
Tudod én 34 éven keresztül mindig ugyan azt láttam,majd mikor már tudtam olvasni,olvastam is,még később meg is értettem és örültem is neki,hogy mindenki mindenben egyet ért.Akkor még nem sejtettem,hogy páran nem úgy gondolkodnak mint mi,nekik nem jó az,hogy az országban minden ember meg él a fizetéséből,hogy az országban minden iskolásnak van reggelije,ebédje,uzsonnája,vannak tankönyveik,mehetnek közép iskolába,Főiskolába, Egyetemre és a szülőknek nem kell ezért tönkre menni,Akkor még az okos gyerekek kerültek az egyetemekre és a főiskolákra és hozzá értő miniszterei voltak a különböző ágazatoknak. Nem,egyáltalán nem volt unalmas,hogy mindenki boldog volt,hogy nem volt gyűlölködés,nem volt irígység. Most,hogy már van minden,most már szinte senki nem boldog,kivéve azt a pár szát,vagy ezer embert,akit Orbán az adózó polgárok fizetéséből és az Uniós támogatásokból tart fenn magának. Lehet,hogy neked öröm ez az élet,de nekem nem. Én szeretnék olyan boldog nyugdíjas lenni és olyan jó nagymama,mint az enyém volt.
verőce21
@cikicakk55: (18:24) Te nyitott kapukat döngetsz Majanéni!
A kormány azért támogatja a vállalkozásokat, hogy azok továbbtámogassák a volt - vagy leállás miatt munkájukat elveszítő -, dolgozóikat. Ők ismerik legjobban egymást...
Meg van oldva kormányszinten ez a jövedelemtámogatás, csak Te nem tudsz róla.
A cégekhez, vállalkozásokhoz intézz közvetlenül egy nyílt levelet, mert ésszerű és gyakorlati az észrevételed! És nem mellesleg kormányprogram erősítő.
ómió
@cikicakk55: Az addigi 8000 milliárdos államadósságot, ami 60 év "hozadéka" volt, 8 év alatt akkor, ugye, csak "véletlenül" emelte meg 14000 milliárddal? Hisz, végtére is "nem baszott el annyit", meg az államcsődöt is a "Zorbán" rendelte, ugye? Ütősebb hazugságokat keress a Lenin összesben!
ómió
@polar450: Könnyű neked, szarkupac! Nincs eszed, nem kell gondolkodnod! Amikor pl. a gazdád bedöntötte az angol fontot, akkor azt a jónéhány milliárdját, amit "nyert" rajta, kb. 60 millió angol fizette! Sajnos név szerint nem ismerem őket, de a megértéshez neked tuti már ez is túl sok!
polar450
@ómió: Majom, nem tudok veled foglalkozni, ma nem tartok elmegondozást!
ómió
@polar450: Ne hanyagold el magad, hogy ma kihagyod az elmegondozást! Értelmileg még a kutyád is rád fog verni! Vagy az a hajó már elment?
polar450
@ómió: Majom, nem tudok veled foglalkozni, ma nem tartok elmegondozást!
ómió
@polar450: Azt mondom, ki ne hagyd magadon, mert még úgy maradsz, nyomika! Vagy már ez is "magas"?
Sámannus
Mennyé te szőrös képű a szürke gulyához terelőnek, csak előbb kérjé parókát egy pulitól

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.