Újabb eset bizonyítja, hogy bárki veszélyben lehet az új típusú koronavírus-fertőzés miatt.

Egy 36 éves férfi 16 napig volt mesterséges kómában, lélegeztetőgépen, miután Németországban elkapta a vírust.

Az Augsburgban élő férfi nővére az RTL Klub Híradójának azt mesélte, öccse korábban teljesen egészséges volt. A tünetei torokfájással kezdődtek, egy hét múlva már intubálni és lélegeztetni kellett.  Németh Andrea szerint öccse a kisgyerekek bölcsődei dajkájától kaphatta el a koronavírust.

"Szülőértekezleten vettek részt, ahol az egyik dada vírussal fertőzött volt, amit pár nappal később egy e-mailben elküldtek a szülőknek"

- mesélte a férfi nővére.

A férfi feleségén is kimutatták a koronavírust, ő karanténban van. A pár két éves fiára és négyéves kislányára most a férj nővére vigyáz, a gyerekek tesztje negatív lett.

Nagyon sokan még mindig az influenzával hozzák kapcsolatba, holott semmi köze az influenzához. Úgy gondolják a fiatalok, hogy megrázzák a vállukat, hogy erős vagyok, fiatal vagyok, nem lehet bajom. Igenis minden korosztály veszélyben van, nem a pánikkeltés a lényege

- figyelmeztetett Német Andrea.

Az RTL Klubhoz később jó hír érkezett: a férfi már jobban van, és levették a lélegeztetőgépről.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Abszolút buta cikk: a nővére szerint nem volt semmi baja. Röhej, hogy ilyen cikkekel riogatják az embereket. Innen mondom, hogy tuti, hogy volt baja és nem volt egészséges vagy totál rottyon volt az immunrendszere.
Pálinkás Pál
Ohó...hát persze,mindenki veszélyben van...mégis az elhúnytak átlag életkora 70 év felett!!! A számok bizony kökeményen azt mutatják,nem a fiatalok vannak veszélyben!!!
Jozefina
Csak az a cikkből derül ki, hogy mindez Németországban történt!!!?? Valószínűleg meg is fog gyógyulni teljes mértékben!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.