Baltával megölt két embert egy 18 éves román állampolgár Nagykőrösön, hogy megszerezze a vagyonukat.

Egy leégett ingatlanról és két, ott talált holttestről érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. április 1-jén késő este. A bejelentő, aki az öccsét és apját kereste fel, már csak azok élettelen testére lelt a nagykőrösi bérleményben. Mint később kiderült, mindketten erőszakos halált haltak.

A Pest megyei nyomozók öt nap alatt azonosították, felkutatták, majd 2020. április 7-én elfogták azt a 18 éves román férfit, aki az ügyben gyanúsítható.

Az állástalan, alkalmi munkából élő, hét általánost végzett V. Csaba 2020. március 31-én délután későbbi áldozatai albérlete előtt letámasztotta a kerékpárját. Bement az udvarra, cigarettát kért, majd felajánlotta, hogy segít fát vágni. Aprítás közben beszédbe elegyedett a mellette álló 17 éves fiatalemberrel, aki elmondta, hogy az apjával együtt tele vannak pénzzel. Ezt hallva V. Csaba meglendítette a baltát, a fejsérülésétől a földre zuhanó áldozatától pedig elszedte a mobiltelefonját, majd bement a házba, ahol a fiatalember 51 éves apját is fejbe vágta. Ezt követően átkutatta a táskáját, pénzt azonban nem talált, így a zsákmányolt mobiltelefonnal hazabiciklizett.

Baltával végzett egy apával és fiával a 18 éves tettes

A kettős gyilkosságot beismerő, a nagy valószínűséggel a nyomok eltüntetésére gyújtott tűzről hallgató V. Csaba ellen – őrizetbe vétele mellett – több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. Kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását.

Cikk- és címlapkép: police.hu

(police.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Istenem, hogy elrománosodnak ezek a jó magyar szavazók!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Sziszifusz: Nem lesz baj velük, már régóta van, és a kormánymédia agyonhallgatja ezeket a történeteket. Azok akik abban a régióban élnek tisztában vannak ezzel, de a szavuk nem hallatszik el a döntéshozó haszonélvezőkig.
Jozefina
Szerintem biztos kapott magyar állampolgárságot orbántól!!! Kellenek neki ezek az igazi hűséges emberek??!!
Szégyen és gyalázat, hogy szinte napi szinten történnek gyilkosságok, erőszakos bűncselekmények!!! Pintér mit csinál?? Legalább mondana le, mert ilyen szar a belbiztonság!!!
Borsodi
Úgyis lehet mondani, ide telepített Romániából egy cigány szavazó, megölt egy Magyar családot nyereség vágyból.Halált érdemelne.
vacsi
Azért jó lenne már tisztázni, hogy ez a gyilkos végül is kicsoda:
- román származású román állampolgár
- magyar származású román állampolgár?
Az eredmény mindenképpen: két tisztességes ember helyett kaptunk egy bűnözőt (18 éves, kettős gyilkost!)! Kell ez nekünk?
Cicamama55
De sok román állampolgárságú balesetet okozó sofőr, bűnöző lett kicsi hazánkban az elmúlt évek során! Ki kellene Magyarországról tiltani a magyar törvényeket semmibe vevőket, úgy mint a kórházban randalírozó iráni egyetemistákat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.