Rossz állapotban érte az egészségügyet a koronavírus-járvány, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem tud válaszolni a kihívásokra. A betegek viszont még frusztráltabbakká válhatnak a járvány után, amiért további hónapokat kell várniuk az ellátásukra.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Feketén fehéren kiderült az orbánék lenullázták az eü-t...
vacsi
Szerintem az egészségügy már Orbánék előtt is le volt nullázva. Különben miért lett volna szükség pl.a vizitdíjra?! Ettől függetlenül, lehet, hogy épp a járvány segít rendbe tenni azt, amit elrontottak. A halasztható gyógykezeléseket ilyenkor természetesen háttérbe szorítja a járványügy kezelése, ráadásul, az sem lenne szerencsés, ha pl. egy halasztható gyógykezeléssel kórházba kerülő beteg ott kapná el a koronavírust... Szóval, a döntés helyes, türelemmel, fegyelmezetten várjuk ki a végét. Egyebet úgy sem tehetünk.
Nessy
@vacsi: Maximum "türelmesen" várja meg a beteg az állapota romlását, és a végeredményt! Arra már nem gondolnak, hogy mekkora káosz lesz hónapok múlva, amikor újra indulhat a járóbeteg szakellátás, diagnosztika.
tudode
Minden rosszban, szörnyűségben van jó is, mégpedig az, ha őfőméltóságék nem csak néznek, látják is, hogy mit tettek, többek között az egészségüggyel is!
.
Nem csak a védőeszközök hiányoznak a kórházakban, hanem pl. traumatológián nincs egy bot, egy járókeret, úgy ugrálnak a lábsérültek mint a kenguruk a bátrabbak, aki nem vállalta az ugri bugrit az nyomta azt az ágyat, amely már kukáka való lett volna való, nem huzamos fekhelynek!
.
Ami a személyzetet illeti, egy heti kórházban tartózkodás alatt is vezényelték valahonnan a személyzetet, mert kétszer nem állt szolgálatba egy nővér sem, stb., stb.!!!
.
ÉVEK ÓTA NEM EZ A SZEKTA, az elhivatottság tartja egyben ezt a kiherélt országot
vacsi
@Nessy: Van, akit megnyugtat, ha orvoshoz jár, de nem biztos, hogy orvos híján romlik az állapota! Én sem vagyok már fiatal, hol itt fáj, hol ott... Soha nem megyek orvoshoz, de eddig még minden elmúlt. Egészen pontosan: odébb ment a fájdalom. Most a járványügy az első!
Nessy
@vacsi: Sajnos nekem viszont a még látószemem van veszélyben, ha sokáig kimarad a szemembe adott injekció. Az meg még nem megy online. Igaz, ha hirtelen nem látok, akkor bemehetek a kórházba az orvoshoz, ha ...
vacsi
@Nessy: Igen, ez szomorú. Ráadásul a szemészet kifejezetten veszélyes lehet ilyenkor. Nem lehet az orvost kihívni, hogy otthon adja be? Remélem, megoldódik a gondod, kívánom, hogy így legyen!
Nessy
@vacsi: Kedves vagy, köszönöm. Sajnos nem. De ha probléma lenne, akkor van telefon, taxi. :-))
Legyen vírusmentes, békés ünneped! :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.