Immár több mint százan megfertőződtek és öten meghaltak a fővárosi önkormányzat Pesti úti idősotthonában – jelentette be az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön.

Több mint 100 fertőzött és öt halott egy budapesti idősotthonban

Müller Cecília emlékeztetett arra: napok óta arra hívja fel a figyelmet, hogy a fenntartók felelősek az intézményekben a járvány továbbterjedésének meggátolásáért.

A munkatársai azon dolgoznak, hogy megszüntessék azokat a hiányosságokat, amelyek a fertőzés továbbterjedését okozhatják – tette hozzá.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Horizont: Sok értetlen ner bohóc csak néz de nem lát. Nem sokat nézem a tévét, mert agyatlanoknak van csak. Látom benne a riportot Kínából , vagy Koreából A képeken hőkamerák mutatják a forgalmas csomópontokat, ahol látni lehet, hogy a járvány után az emberek mind egészségesek, legalább is a hőképeik alapján. Egyetlen kommentár sem jegyezte meg ezt az egyszerű tényt. Azért nem, mert akkor nem lélegeztetőt kéne rendelni, hanem hőkamerákat is, hogy ki lehessen emelni a betegeket, és tesztelhessék. Azt is mutatták, hogy a mobil telefonok merre valók, amikor utazik valaki. A felszálláskor jelzi a telefon, ha fertőzhet a tulajdonosa, ha olyan kontaktjai voltak.
Szegény magyarok mikor kaptok olyan tájékoztatást ami az érdekeiteket szolgálja.
Ezek a valódi információk teszik ugyanis lehetővé, hogy visszainduljon az élet és ne kezdődjön minden előlről.
A pohosék még ott tartanak, ha valaki fertőzött akkor elég ha ők tudnak róla, nehogy meglehessen szervezni az információk alapján a védekezést. Ehhelyett rá uszítják a lump focistákat a társadalomra, mint "korrekt értelmiséget"
solidedge
A képlet egyszerű. Ha baj van akkor az önkormányzat a felelős, ha siker akkor a kormányt dicséri.Hülyeországban már csak így megy. De hát Müller Cecília is az Orbán seggéből bújt ki.
Zsopiale
Hát haljál már meg te is ostoba vén náci kurva...
Csizmás Kond
@Horizont: Nem mindent a visszáján csak azt amit én a színén..
Lepényleső
Talán nem is volt igazán elsődleges időben izolálni az öregeket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.