Először mutatkozott a nyilvánosság előtt a Szegedi Tudományegyetem rektora azóta, hogy kiderült róla: ausztriai sítúrája után nem vonult karanténba, majd fertőzötten is dolgozott – számolt be a szeged.hu.

Védőmaszk nélkül vett részt egy maszkszállítmány átadásán a koronavírussal kezelt szegedi rektor
Fotó: szeged.hu

Rovó László a kínai Senhszi tartomány által a Szegedi Tudományegyetemnek és a Csongrád Megyei Közgyűlésnek adományozott szájmaszkok, orvosi védőfelszerelések, valamint védőszemüvegek átadásán jelent meg.

A szegedi portál szerint Rovó szájmaszkban érkezett, majd azt később levette, és védőkesztyű sem volt senkin, az ajánlott másfél méteres távolságot egymástól szinte senki se tartotta be.

Rovó László rövid beszédében azt mondta, minden védőfelszerelésből van elég raktáron, a kínai testvértartományból kapott készlet ezért biztonsági tartalék lesz.

(szeged.hu)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Józsipapa
Miért nem rúgják már ki ezt a szélhámost a
pi... ba !!!???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: nos ez egy remek gondolat...próféta szóljon belőled...és mihamarább nyélbeütjük...
Lepényleső
Itt a tettek nem számítanak akár milyen ártóak? Egy feltétel van;tagja legyen a kisebbségben lévő családnak?
emerencia
@Giovanni Alba: Tegnap 17:00 Én pl.feláldozom a fizetett szabimat, s lehet, hogy kapok még hozzá két hét szabadnapot a munkáltatómtól fele alapbérért. 6,5 évesen nem kockáztatom meg ameddig tehetem, hogy vadidegen emberek rám prüszköljenek a munkaidőben. Az idősb hozzátartozómat sem szeretném megfertőzni. Olaszországból jöttek olyan hírek, miszerint a hatvan felettieknek már nem jutott lélegeztetőgép. A neten már volt olyan, aki azzal hencegett, hogy ő 45 éves családapa és neki fog jutni gép. Mindketten szeretnénk még élni, amiért az egyetlen dolog amit megtehetünk: itthon maradunk és csak a legeslegszükségesebb esetben megyünk el rövid időre, védőfelszerelésben. Mivel én még nagyon "fiatal" vagyok, dolgoznom kell, (nem nyugdíj mellett!!!) ha elfogy a szabim és a fél alapfizetéses két hetem. Ha még akkor is tartani fog a járvány, már csak abban bízhatunk, hogy mindkettőnk idősb, krónikus betegséggel is megáldott szervezete legyűri a ragályt ugyanúgy, mintha fiatal és egészségesek lennénk. :-(((((((((((((( Minden civilizált országra van erre megoldás, csak Magyarországon kell magunkat a szerencsénkre bízni.
Gyütt Mönt
@csipetke: ráadásul pontatlan a cikk. Dél Tirol nem Ausztria, hanem Olaszország. Onnan hazajőve műtött is. Viszont jó fideszes.
Giovanni Alba
@emerencia: Ingáznom kell Pest és Fehérvár között. Gyógyszergyárban dolgozom, nem adhatom fel a munkám. Másrészt viszont itt, a "mamahotelben" is vannak kötelezettségeim. Nem engedhetem meg magamnak a gondatlan lezserkedés luxusát. Hazafelé megejtem a bevásárlást, anyukám meg az erkélyre jár kirándulni és friss levegőt szívni. Kibírjuk. Majd ha elmúlt a vész, Pálinkás olvtárssal már megbeszéltünk egy találkozót : A járvány után, délután ötkor, az U Fleku sörözőben :-) Vagy valamelyik másikban ha Prága elérhetetlen lenne :-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.