Balesetben meghalt egy kamionsofőr csütörtökön Zalában, a 26 éves férfi a járművel először fának ütközött, majd az az árokba csapódott – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A baleset a 7362-es számú úton, Bezeréd és Gyűrűs között történt. A kamion egyelőre tisztázatlan körülmények között tért le az útról. A járművet vezető férfi a helyszínen meghalt.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Előfordulhat, hogy a járvány idején nem nagy ügy, de ez a kamionsoför, és a többiek sem vesztették volna az életüket, ha őféleségéék folytatták volna a kamionterminálok kiépítését, illetve vasúton való szállítását a természetvédelem, és az embervédelem érdekében, mivel a kamionok fegyvernek minősülnek a közutakon
.
----- Miért szűnt meg a kamionszállítás Magyarországon?
.
vonattal-termeszetesen.blog.hu/2017/07/05/miert_szunt_meg_a_kamionszallitas_magyarorszagon
,
""" 2012 decemberével megszűnt a RoLa forgalom Magyarországon, pedig a szolgáltatás csúcsán évi 100 ezer kamiont raktak vonatra, hogy biztonságosan és környezetkímélő módon szeljék át az országot, tehermentesítve a közutakat és a határátkelőket."""" (...)
.
Azzal együtt, hogy a kamionok továbbításához Szlovákiában nem sikerült, de Triesztben vásároltak tengeri kikötőt, amely valójában egy lepusztult ipari park, vagy mi!!!
.
Pl.. mennyivel egyszerűbb lenne a jelenlegi helyzetben a kamionokat vasúton szállítani, elkerülendő a többórás, napos várakozást!
.
???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.