A húsvéti hétvégén a kijárási korlátozások betartása érdekében Karácsony Gergely főpolgármester lezáratta a nagyobb közparkokat, így a Margitszigetet is.

A BKK Info pénteken reggel közölte Facebook-oldalán, hogy

a 4-es és a 6-os villamos a Margitsziget/Margit híd megállón megállás nélkül áthalad 8 és 22 óra között, a 26-os autóbusz pedig 8 órától üzemzárásig nem közlekedik. A hatósági zárás miatt a Margitsziget gyalogosan sem közelíthető meg. Türelmeteket kérjük!

Nem áll meg a villamos a Margitszigetnél a hosszú hétvégén

Fotó: pixabay.com CCO

Karácsony Gergely budapesti főpolgármester élt az Orbán Viktor által csütörtökön bejelentett nagyobb jogkörrel, és a hosszú hétvégére lezáratta a fővárosi nagyobb közparkokat, hogy a kijárási korlátozásoknak érvényt lehessen szerezni:

Lezárják a Margitszigetet reggeltől estig a hosszú hétvégén

Lezárják a Margitszigetet, az Óbudai-szigetet és a Római-partot minden nap reggel 8 és este 10 óra között péntektől hétfőig a koronavírus-járvány miatt – közölte Karácsony Gergely főpolgármester csütörtökön késő este az MTI-vel. Úgy fogalmazott: "Bár még mindig nem jelent meg a kormányrendelet, amely értelmezi a miniszterelnök szavait, hogy milyen többletjogosítványokat kapnak a polgármesterek, az idő sürget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.