Gálvölgyi János otthoni karanténban van, onnan adott interjút a Fidelionak,  amiben többek között beszélt arról, hogy maga milyen óvintézkedéseket tesz, mit vár a járvány utáni világtól, és miért nem engedett a kísértésnek, hogy szakállat növesszen.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"a karantén hatásai miatt bedilizünk, szellemi roncsok leszünk, ha nem zárjuk ki a világot időről időre a lakásból"
Mi meg pont fordítva érezzük: az elvonulást a világtól úgy éljük meg, mint egy nagy, jól megérdemelt pihenést. Amit ráadásul nem tömegnyomortól fulladozó tengerparton, egy ismeretlen szállodában, nem a mi ízlésünknek megfelelő ételeket fogyasztva, idegen emberekkel összezárva kell méregdrágán eltöltenünk, hanem kényelmesen, a saját otthonunkban, kettesben tölthetünk. Természetesen a gyerekek, unokák nagyon hiányoznak, de mindannyiukkal napi kapcsolatban vagyunk. Ráadásul látjuk a fejlődésüket a megváltozott oktatásban - nagyon is hasznukra válik a nagyobb önállóság, a több, gondolkodtatóbb feladat. Ha mindennek az előnyét látjuk, mindent könnyebb elviselni. Mert mindennek van előnye - és hátránya is.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Igen. Így beszél egy értelmes ember. Meg kell próbálni a jó oldalát nézni, mert az is van. Végre lelassítottunk. Egyébként se értem, hova az állandó rohanás, értelmetlen határidők stb. Mi a fenének? Kinek kell megfelelni? Hol van a határ? Ha így nézzük, jó hogy lelassultunk. Az más kérdés, hogy muszáj volt-e kivárni, hogy ilyen áron?
kokopelli
@vacsi: lehet,hogy igazad van,de a szállodát,a tengerpartot,az ellátás formáját, a járművet és az időt én választottam
meg mindig! Mecsoda különbség! (;-))
vacsi
@kokopelli: Ne aggódj, ha vége a járványnak, újra visszajön ez az idő. Legalábbis remélem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.