Pilisszentkereszt polgármestere húsvét idejére a település teljes, Dobogókőre is kiterjedő területén megtiltotta a máshonnan érkezők parkolását, valamint sportolását és túrázását.

Lezárták Pilisszentkereszt és Dobogókő utcáit és közterületeit

Peller Márton polgármester rendeletében – amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek – a koronavírus-járvány terjedésének lassításával és a pilisszentkereszti lakosok egészségének védelmével indokolja a szigorításokat, amelyet a kormány kijárási korlátozás meghosszabbításáról szóló döntése tett lehetővé.

A település vezetőjének csütörtöki határozata alapján Pilisszentkereszten és Dobogókőn kizárólag a helyben lakók végezhetnek a kijárási korlátozás alatt engedélyezett egyéni szabadidős sporttevékenységet, illetve szabadidős célú gyaloglást, parkolni pedig csak olyan autókkal lehet, amely után Pilisszentkereszten fizették meg a gépjárműadót, vagy tulajdonosa, üzembentartója szintén helyi lakos, vagy ingatlantulajdonos.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ha egyetlen szóval kommentálni lehet:: HELYES'
A többi, hasonló településen is ezt kellene tenni.
Pálinkás Pál
@namihami: mint mondtam ezt meg tudod tenni egy kis faluban...
Pálinkás Pál
De remélem akkor a Pilisszentkeresztiek sem hagyhatják el lakóhelyüket...mert kicsit visszás lenne ha a lábad nem teheted be,de aki ott lakik az szabadon kószálhat bárhol az országban.../próbálok rámutatni miért lehetetlen ez az állapot../

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.