Orbán vagy súlyos beteg, vagy rossz hőmérővel vizsgálták Szekszárdon – írta vasárnap délután élesedett posztjában Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

Hadházy: Orbán Viktor súlyos beteg vagy pocsék hőmérőt használnak?

Hadházy szerint a "propagandavideón" egyébként úgy tűnik, kielégítő általános állapotban van fizikailag, így nem valószínű a csak súlyos állapotokra jellemző hipotermia, mert ha valóban 34,6 fokos lenne, akkor nagyon súlyos betegségek jönnének szóba.

Így inkább az a valószínű, amit az ápoló meg is jegyez: pocsék hőmérővel próbálják a szekszárdi kórház portáján kiszűrni a koronavírus miatt lázas betegeket

- írta a képviselő.

Az előzményekről és a kormányfő hirtelen megmutatkozó pálinkaszomjúságáról itt írtunk:

Cikk- és címlapkép: Hadházy Ákos közéleti oldala a Facebookon

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Mindigis nagyon súlyos agybeteg volt, már 30 éve is... a faterja folyamatos rugdosása megtette a hatását, de hát látható, hogy eleve egy selejt korcs törpe... még egy ilyen nyomorultat rugdalni, úgy hogy a feje is kap, ahhoz képest nincs is rossz állapotban végülis... pl nagyon ügyesen hazudik, fosztogat, csal, rabol...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Mint tudjuk csalanba nem üt a menyku, így valszeg a lazmerovel van a hiba.
Mellesleg orbannak ez a kórházakban tett látogatása nemcsak hogy gusztustalan PR vegtermek de még veszélyes is a bentlakokra nézve. O1G és az őz követő slepp a ruhájan is behordhatja a vírust akarva, akaratlanul. Latogatasainak semmi értelme azonkivul hogy a birkak amuldozzanak milyen bátor és hős az o fokolomposuk.
Ez körülbelül olyan szintu mint a fideSSek óvodai pedofiliaja, amikor a választások elött szinte már felorankent toltak feladat netre egy olyan videót ahol egy fideSS malemuk kisgyerekeket ölelget az oviban.
Eladott Ország
www.facebook.com/watch/?v=711941662751463
Az egy dolog, hogy a nővér meglehetősen szarkasztikusan megjegyzéseket tesz, de mint kiderül, a megbetegedések egyik fontos jelzőeszköze, a lázmérő nem igazán megbízható. A 34,5 fokos testhőmérséklet nem normális, sőt kihűlést jelez, ami jelen körülmények között nem annyira hihető. Orbán nem az Északi-sakról érkezett és egyébként sem tél közepén járunk, hogy kihűljön ez a nagyszerű vezető. A lázmérő tehát megbízhatatlan selejt, ami vélhetően valamelyik kínai rakománnyal érkezett, a már oly híressé vált légihídon. Az orvos vagy nővér is pontosan tisztában van azzal, hogy selejttel kénytelenek harcot vívni a járvánnyal szemben, hiszen ő maga is megjegyzi még a videó elején, hogy ilyen jó kis lázmérőnk van.
A járvány talán még nem szabadult el – bár a vírus lappangási ideje 20-25 nap is lehet –, de amint ez megtörténik, ki fog derülni mire is elegendőek ezek az olcsó kínai felszerelések. Ha az orvosok és nővérek meg mernek majd szólalni a sajtóban, ki fog derülni, hogy mire volt elég a portyázás a világ keleti felén.
Sámannus
Hadházi csak azt akarta jelezni, hogy a hőmérő használhatatlan, tehát nem látja el a feladatát.Aki kezeli a műszert úgy érzi, hogy becsapja az embereket ezzel a kísérlettel, ugyanis így nem szűrhetnek senkit. Jellemző, hogy a Védekezési Törzs pusztán egy gittegylet, ami csak és kizárólag a gyeplőt jelenti a hatalom kezében. Ha a vírus lenne az ellenfelük, akkor NORMÁLIS eszközt adnának az orvosok kezébe, és a gyanús eseteket TESZTELNÉK is. Minden járványnak ez ugyanis az eszköze első lépés a fertőzés megállítására, hogy ne kerüljön fertőzött egy intézménybe.
Az összes tahó média még soha nem tért ki erre az igen egyszerű tényre. Kevés azt szajkózni hogy maradjunk otthon. Intézkedni is kéne, ráadásul HATÁSOSAN. Ez a pohos felelőssége ő az oka, hogy a 2008-s budiforradalom ellehetetlenítette az egészségügyet és tíz éve egyebet sem tesz mint hogy felszántsa, és sóval hintse be az egészségügyet.
illusion
Kína,i a hőmérő? Mert akkor nem kell tovább keresni magyarázatot.
Sámannus
Természetesen orbánnak érdeke, hogy ilyen hőmérőzés ne segíthesse az orvoslást.
Jobb helyeken hőkamerával vizsgálnak MINDENKIT sőt, ha komolyan veszik a munkájukat az összes embert aki képbe kerül tesztelhetik.
Ez a készülék csak pénzpocsékolás, de a pohosnak megtérül a halott nyugdíjasok emelkedésével, még profitot is termel.
kissé felnőttem
vagy? be sem tudják kapcsolni? mert ilyennel még nem is találkoztak.De emlékeimben egy lázmérő vásárlás Milyet tettszik? van Japán, Német, Orosz oroszt azt nem kérek mert nem lehet lerázni.akkor még a digitálisról nem is álmodott max Csipke Rózsika

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.