Április 15-ig minden kórháznak a teljes ágykapacitása minimum 60 százalékát szabaddá kell tenni koronavírus fertőzött betegek ellátására – tudta meg az RTL Híradó.

Az utasítást Kásler Miklós küldte április 7-én az intézmények vezetőinek.

A levél azt is tartalmazza, hogy amennyiben indokolt, minden érintett beteg esetében gondoskodni kell más intézménybe történő áthelyezésről.

Az Emmi sajtóosztálya a döntést azzal indokolta, hogy miután

tömeges megbetegedések várhatók Magyarországon is, fel kell készülniük a legrosszabb forgatókönyvre is,

és ez mindenkitől együttműködést igényel. Azoktól a családoktól is, ahol a beteg otthonápolása megoldható. 

(RTL Klub)

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polar450
És hol vannak a hadsereg szuper tábori kórházai, még ha teljes létszámú személyzetet nem is tudnak biztosítani?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
De ha már mindenkit félrerúgott az útból és egyedül óhajtja leteríteni a járványt, kérdezném: azzal kapcsolatban mi az álláspontja őfényességének, hogy a március eleje óta a nyilvánosság szeme elől eltüntetett Kásler utasítására – aki állítólag az egészségügyért felel, és neki kellene az első sorokban sürögnie-forognia ezekben a vészterhes időkben – a fekvőbetegeket fogadó összes gyógyító intézményben a közfinanszírozott ágyak minimum 60 százalékát, mintegy 36 ezer ágyat 8 nap alatt alkalmassá kell tenni az új koronavírussal fertőzöttek ellátására? Jó lenne tudni, hogy az egyszemélyes mindent is ellenőrző hivatal miképp vélekedik arról, hogy szívbetegeket, daganatos, rákos betegeket rugdosnak ki és hagynak ellátás nélkül? Mi indokolja, hogy az elfekvőkből kirugdossák például a demens, magukat ellátni képtelen betegeket? A súlyos betegek ellátatlanul hagyása, az idős otthonok veszélyeztetése mind annak a tervnek a része, amiről a Dick(tátor) álmodozik: megszabadulni a lakosság feleslegessé vált részétől. Árokba mégsem lövet... pardon, rúghat bennünket, marad a "humánusabb" megoldás.
volvós
Kóser Kásler !! A rabbival egyeztettél ebben a barom nyöszörgéseddel ???
Maradhatnál karanténban a zsinagógában !!!
jesz
@Eladott Ország: 12.52 ...a jó statisztika mindent visz...és mint tudod, a kormány kiváló statisztikusokkal rendelkezik.
Jozefina
A patkányok miért nem ezzel foglalkoznak?? Mi lesz a válaszuk a több ezer haláleset miatt, amit a kapkodás során érnek el!!! Vagy éppen ez a célja a törzsnek, káslernaok, orbánnak, cecilíának??!!
444.hu/2020/04/14/a-jarvany-okozta-ellatasi-zavaroknak-tobb-halalos-aldozata-lehet-mint-a-koronavirusnak
Eladott Ország
@jesz: tegnap, 13:53; A legjobb statisztikusok a KSH-nál (Központi Siker Hálózat) vannak ők párthatározatra dolgoznak. "Józsi bácsi, a disznó mennyit fog fialni? – Mennyi a terv, elvtárs? – 14! – Ezt megmondták a disznónak is? Azé' jobb, ha maga beszél vele, ... egy szinten vannak "(Hofi)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.