Az Audi Hungaria győri gyárában keddtől újraindítja a termelést.

Kedden újraindul a termelés az Audi Hungaria győri gyárában. A Kisalföld szerint

a cég átfogó intézkedéscsomagot dolgozott ki a járvány terjedésének elkerülésére, igazodva a magyar egészségügyi hatóságok előírásaihoz is.

A távolságtartás az óvintézkedések egyik sarkalatos pontja:

azokon a munkahelyeken, ahol a munkavégzést fenn kell tartani, a 1,5 méteres biztonsági távolságot be kell tartani. A cikk emlékeztetett, hogy a személyes kontaktusok kiváltása érdekében például a személyzeti osztály telefonos ügyfélszolgálatot indított.

Újraindul a termelés a győri Audiban

A cégnél a járvány kitörését követően bevezették a koronavírus-fertőzés gyanújával jelentkező munkatársakra vonatkozó ellátási rendet távkonzultációval és digitális rendeléssel, lezárták a munkahelyi éttermeket, és a munkába jutást segítendő megduplázták a szerződéses járataik számát, a buszokat pedig folyamatosan fertőtlenítik.

A cég közölte azt is, hogy

a munkatársak ötlete nyomán 3D-nyomtató segítségével védőmaszkokhoz terveznek alkatrészeket készíteni. A projektben együttműködnek a konszern más gyártó telephelyeivel. Az első prototípusokat már legyártották.

A Győrben közel 13 ezer embert foglalkoztató Auditól március 17-én tudtuk meg, hogy leállítja a magyarországi gyárát. A cég akkor a fertőzés terjedése mellett azzal indokolta a leállást, hogy a Volkswagen-konszern legtöbb telephelyén szintén felfüggesztik a termelést.

Cikk- és címlapkép: AFP

(kisalfold.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Oposit
Készülünk a legrosszabbra. Mindenkit kidobnak a kórházakból 60% szanálás, mert kell a hely. Közben meg gondolkodnak az enyhítéseken mindenhol.
Valami nagyon nem stimmel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.